Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 16:38h.

Judici pels incidents a la UAB

El fiscal demana tres anys de presó per ultratge a la bandera i coaccions

Judici pels incidents a la UAB

El judici contra tres estudiants acusats d'increpar membres de Societat Civil Catalana i estripar una bandera espanyola al campus Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona ha quedat aquest dimarts vist per sentència.

El jutjat de Sabadell ha acollit aquest dimarts el litigi pels fets, que es van produir l'abril de 2016, quan els tres estudiants de la UAB van increpar i estripar una bandera espanyola en una parada que l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana havia muntat al campus de Bellaterra de la UAB. La fiscalia demana tres anys de presó pels joves per un delicte de coaccions i ultratge a la bandera amb agreujant d'odi.

whatsapp-image-2019-10-08-at-16.47.18.jpeg

Els joves de l'entitat espanyolista que han declarat com a testimonis, han assegurat que van sentir-se coaccionats i que els van increpar al crit de "feixistes" i "nazis". Per la seva part, els estudiants de la UAB han denunciat ser víctimes d'una "persecució ideològica contra l'independentisme, l'antifeixisme i el moviment estudiantil" i han negat els fets.

Societat Civil Catalana va denunciar que un grup d'estudiants independentistes els va agredir i amenaçar durant una mostra d'entitats celebrada a la Universitat Autònoma de Barcelona l'abril de 2016. L'entitat unionista va assegurar que els estudiants van arrencar amb una navalla i al crit de "feixistes" la bandera espanyola que hi havia a les carpes de l'organització. Els independentistes, prèviament, també havien penjat una pancarta on es podia llegir: "Prou de feixisme emmascarat. SCC fora de la UAB".

30061-pancarta.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fermin, Barcelona, 08/10/2019 - 17:42

Ara es el moment que la Justicia s'ha de mostrar implacable amb accions d'aquests fanatics i aplicar amb la màxima severitat les penes necessaries. Fins que no vegin que s'ha acabat aquesta inmunitat en actes vandalics, aquesta banda de saltataulells continuarà crispant la convivencia. Volen convertir el pais en una venezuela i no ho conseguiran