Publicitat

El cap de llisa al Parlament presentarà la moció de censura al Congrés

Jugada de Vox

El cap de llista de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, serà el candidat que presentarà el partit en la seva anunciada moció de censura contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

A finals de juliol Abascal va anunciar per sorpresa la moció contra el cap de Govern en el seu torn de rèplica a la compareixença de Pedro Sánchez davant el Congrés per explicar el resultat de l'últim Consell Europeu, tot i que no comptava amb els suports suficients per treure-ho endavant.

A través d'un tuit a les xarxes socials Ignacio Garriga va dir aquesta nit que era un "honor" representar el partit a la "defensa de la moció de censura que donarà veu a milions d'espanyols. Mai n’hi ha hagut tants".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Don Pelayo, Baix Llobregat, 25/09/2020 - 06:22

Ignacio Garriga me parece uno de los grandes políticos q hay en España y eso q mis simpatías por Vox no son enormes(pero siempee infinitamente mayores q a oartidos indepes o podemitas).

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 23/09/2020 - 14:44

Doncs que es prepari, perquè a Cat, als debats, l'acusaven de racisme, quan ell és mulat i la seva mare negra.

Ves a saber que li diran a la moció...

#1.1 Veciana, Barcelona, 23/09/2020 - 16:31

Li diran Tío Tom o alguna cosa d´aquestes.Els progres sempre tenen resposta.La solució és no escoltar-los i combatre´ls.