Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2017. 10:04h.

Junqueras: “A fe de Déu que les urnes hi seran”

"L'excepcionalitat la posa l'Estat intentant impedir la democràcia"

Junqueras: “A fe de Déu que les urnes hi seran”

Oriol Junqueras

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat que l’1 d’octubre se celebrarà el referèndum independentista anunciat. “A fe de Déu que les urnes hi seran” ha afirmat durant l'Acampada Jove de les Joventuts d'Esquerra, on ha demanat tranquil·litat, serenor i compromís per poder votar com sempre s'ha fet.

Junqueras ha afegit que el Govern espanyol posarà entrebancs perquè no es pugui votar utilitzant la repressió, la guerra bruta o les clavegueres. "L'excepcionalitat la posa l'Estat intentant impedir la democràcia. Nosaltres hem d'actuar amb la màxima normalitat, amb la màxima serenor, però també amb el màxim compromís a l'hora de mobilitzar-nos, a l'hora d'omplir les urnes", ha reblat.

El líder d’ERC ha cridat tothom a votar i ha instat aquells que encara no podran participar en el referèndum per edat que ajudin "a convèncer que algú voti". En la mateixa línia, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha demanat als assistents que dediquin les hores que queden per a l'1-O a "convèncer el jovent que facin possible la república catalana, perquè serà ara i aquí o no serà mai més".

48 Comentaris

Publicitat
#40 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , EL NUMERO DOS DEL PDECAT VA DIR QUEL PROCÉS INDEPENDENTISTA ES UN FRACAS SANTI VILA TAMPOC VOL L, 17/07/2017 - 20:29

NI DÉU NI LA VERGE DE MONTSERRAT US SALVARA DE TENIR UN GRAN FRACÁS EL 1 DE OCTUBRE Recorda ja u va dir el numero dos del PDECAT Que tot aixo sera un FRACÁS Santi Vila tampoc creu en el Procés ni en la Independencia u diu molt he

#39 Decebut, bcn, 17/07/2017 - 19:20

Pues a mí Snoopy me ha dicho que no (puestos a invocar seres imaginarios...)

#38 pepe.----, andorra, 17/07/2017 - 13:08

es decir, si le preguntan una cosa q no le gusta, eso es provocar, pero esto q dice el, es luchar por la libertad, anda ya, q tienes el encargo de Soros de provocar a ver si se lia parda como en yugoslavia y estais todos desesperados pq rajoy pasa de todo, incluidos vosotros.

#37 Alejandro, Barcelona, 17/07/2017 - 08:13

¡¡A Dios pongo por testigo de que Catalunya el día dos de Octubre.....Seguirá siendo Española!! ( Si se pusiera un vestido largo, un sombreo y se afinara bastante la cintura, sería igualito, igualito que la señorita Escarlata ).

#37.1 pepe.----, andorra, 17/07/2017 - 13:04

pues vaya escena de humor mas divertida, junqueras con el corse puesto y la criada, q seria hispanoparlante, por supuesto, intentando cerrarselo.....Por lo demas, democracia es no dejar votar la imposicion linguistica, la viñeta de las autopistas y sobre todo, por la libertad y contra el separatismo, Barcelona Autonomia....pasalo...

#36 jotaeme, Mataró, 16/07/2017 - 21:05

Nada, que ha estado leyendo a Alatriste este finde y se le ha pegado.