Publicitat
Política · 17 de Juny de 2017. 12:19h.

Junqueras acusa el Govern espanyol de posar "en risc la seguretat de tots”

Diu que el referèndum es farà “amb les mateixes condicions que totes les convocatòries electorals”

Junqueras acusa el Govern espanyol de posar "en risc la seguretat de tots”

Oriol Junqueras (foto: ERC)

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha acusat l’Executiu espanyol de posar “en risc la seguretat de tots” ja que diu que els Mossos "no disposen" dels instruments necessaris. Les declaracions es produeixen després que aquesta setmana el Govern de Mariano Rajoy hagi descartat la convocatòria de noves places de mossos i hagi permès l’entrada de l’Ertzaintza al banc de dades de l’Europol, però no a la policia de la Generalitat.

Junqueras diu que "el Govern espanyol, en un intent de perjudicar algú, acaba perjudicant a tothom”. “Ho fa de forma absolutament sistemàtica, de forma absolutament continuada. Amb una constància que seria millor que dediqués a alguna altra cosa. Amb tanta constància que fa vuit anys que no convoca la Junta de Seguretat", ha reblat.

El líder d’ERC també ha assegurat que el referèndum de l'1 d'octubre es farà amb totes les garanties i serà vinculant. "Farem un referèndum en les mateixes condicions que sempre es fan totes les convocatòries electorals: col·legis, meses, composició de les meses, les paperetes, les urnes, el recompte... absolutament en tots els aspectes”, ha explicat.

11 Comentaris

Publicitat
#15 JC, Barcelona, 18/06/2017 - 11:17

Vosotros rechazasteis la creación de 500 plazas que ofertó el Estado de personal de justicia, debe ser que la Justicia va ya demasiado rápida, ¿verdad, Junqui?

#14 lepero, barcelona, 17/06/2017 - 23:26

¿Qué harán el 2 de octubre todos estos líderes que dicen tantas bondades del referéndum? ¿Se esconderán bajo las piedras, se morirán de vergüenza, emigrarán, se harán el harakiri, desaparecerán de las escena política, o piensan seguir cobrando y de aquí a 18 meses más ja anirem de debó?

#11 Puntet, Girona, 17/06/2017 - 19:00

Vosaltres els liders separatistes haurieu d esser responsables penals de qualsevol mort que hi puguin haver en un mes que probable enfrontament civil.

#8 Xavier, Bcn , 17/06/2017 - 17:44

Parla amb el MOSAD. La Rahola t ho arreglara

#7 XMB, Barcelona, 17/06/2017 - 14:29

Y vosotros de ERC si no hubierais llenado cataluña de islamistas estariamosntodo más tranquilos.