Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 09:25h.

Junqueras acusa JxCat de "fixació" amb ERC

"Lamentem que l'únic propòsit sigui criticar tot el que fem"

Junqueras acusa JxCat de "fixació" amb ERC

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha acusat Junts per Catalunya de "fixació" amb el seu partit i, en una entrevista a El Nacional, ha dit que "lamentem que l'únic propòsit de JxCat sigui criticar tot el que fa i proposa Esquerra Republicana".

Junqueras exposa que "aquesta fixació que tenen amb el nostre partit és esgotadora, haurien d'acabar amb els complexos perquè puguem construir conjuntament una estratègia guanyadora". El líder d'ERC defensa que "no hi ha cap país que hagi arribat a la independència si no tenia almenys el 50% dels vots a favor". "I no hi ha cap país que hagi arribat a la independència quan té el 50% de la societat en contra. Cap ni un", sentencia.

Preguntat sobre les declaracions que va fer Joan Canadell sobre que a ERC no li importava no esperar 15 o 20 anys per a assolir la independència, Oriol Junqueras ha contestat que "el debat no és sobre quants anys, sinó sobre quina estratègia és viable, realista i guanyadora, i la via del senyor Canadell allunya massa gent del projecte independentista i el fa petit i perdedor".

El líder d'ERC diu que "entenc que hi ha gent que creu que la millor alternativa és ser cada vegada menys, i cada vegada més febles, cada vegada més purs i cada vegada més nets. Però la història ens ensenya, el món ens ensenya i tots sabem que per guanyar hem de ser cada vegada més i cada vegada més forts".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/01/2021 - 19:26

Pues eso no es nada comparado con lo que pasaría si se proclamase su República y se disputasen el poder. En la República del siglo pasado (la de Companys) se mataban entre ellos y los nacionalistas de derechas (los de Cambó) acabaron financiando y apoyando a Franco.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/01/2021 - 14:30

Tan coherent que va ser el Xirinacs i que pocs discipuls esta tenint.

#6 Marcial, Santa Coloma, 14/01/2021 - 13:39

No es una fijación, es un acoso en toda regla. No puede ser que el pelambres cada vez que se cruza con el orondo le susurre suciamente que este culito no pase hambre. No es de recibo para un futuro desposorio .

#5 Rasca, Castelldefels , 14/01/2021 - 13:30

Mossén Junqueres esta al borde del infarto....Este si quiere durar años tiene que hacer régimen esta como una vaca si se pierde en una isla de caníbales, los caníbales tendrían garantizada comiza por muchos años.....

#4 Barretina a rosca, Black hole, 14/01/2021 - 12:10

Estos de ERC son el ejemplo típico del "pagafantas", me temo que no ganarán las próximas elecciones autonómicas se celebren cuando se celebren.