Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2017. 10:02h.

Junqueras acusa un tertulià de RAC1 de “provocar-me”

Retreu a Joan López Alegre que busqui “sortir a la televisió” després que aquest li pregunti per la obligatorietat d’anar a les meses l’1-O

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, s’ha empipat amb el tertulià d’El món a RAC1 Joan López Alegre després que aquest li hagi preguntat per l’obligatorietat d’anar a les meses electorals el proper 1 d’Octubre. Junqueras li ha dit, d’entrada, que “espero que l’1-O no estigui en contra de les urnes si ara està a favor de les urnes a Veneçuela”. López Alegre ha contestat però el líder d’ERC li ha exigit “però deixi’m parlar, jo no l’he interromput”.

El tertulià, però, ha insistit que “no m’ha dit si em vindran a buscar a casa si em nego a anar les meses. Modificarà vostè aquest article, si o no? vostè està a favor de modificar aquest article? per què no em contesta, senyor Junqueras, em vindrà a buscar a casa?”.

Aquestes paraules no han agradat al vicepresident del Govern que li ha retret que “a vostè li agradaria molt provocar-me”. “Busca un protagonisme i sortir a la televisió, busca la provocació”, ha criticat, a més d’afegir que “m’agradaria que un dia pugues interrompre com m’està interrompent a mi al  president del Govern espanyol. I dubto que aquesta oportunitat la tingui”. “Jo li tinc tot el respecte del món i vostè me l’hagués tingut si m’hagués contestat”, ha sentenciat Alegre. la.jpg

56 Comentaris

Publicitat
#47 Pericoman, Sant Cugat, 20/07/2017 - 14:45

Al "señor" Jonqueras le ha faltado ponerse a llorar porque le hacen preguntas difíciles, están demasiado acostumbrados al masaje de los periodistas amiguetes.

Oriol empieza a endurecerte que en el patio de Can Brians a los blandengues como tú se los meriendan.

#45 Joaquim Grifoll Fusté, Barcelona, 18/07/2017 - 09:46

Aquest personatge el sento moltes vegades per RACC1, interromp als altres tertulians i és un maleducat, tot en la línea del P.P. El día que Catalunya sigui independent és un altre que se li hauran de posar les peres a quarto.

#44 LuisAlb, ZGZ, 18/07/2017 - 09:44

Penosa la falta de recursos y piel fina del vice presidente Junqueras.

#43 Carai, Junqueras..., Barna-Sants, 18/07/2017 - 02:58

M'ha provocat!!: Ui, agafeu-me que me'l menjo!!

#42 Flanagan, Can pixa, 17/07/2017 - 23:55

Joan López el azote indepa.