Publicitat
Política · 11 de Març de 2018. 12:40h.

Junqueras admet que "no som República"

El president d'ERC reconeix que la presó va per llarg

Junqueras admet que "no som República"

Oriol Junqueras

L'exvicepresident del Govern i líder d'ERC Oriol Junqueras ha admès que és "conscient que el captiveri pot ser llarg" en una entrevista a El Punt Avui aquest diumenge. "La veritat és que fins a la data han denegat tots els recursos. Millor no concebre cap esperança en va" ha assegurat.

Junqueras ha afirmat que "no som República, però ho acabarem sent si una majoria democràtica prou sòlida ho vol" i ha reconegut que "no veig futur dins el Regne d'Espanya".

L'exvicepresident ha apuntat que l'independentisme ha d'aconseguir "una sòlida majoria política, transversal, que superi l'aliança conservadora que vol paralitzar tots els canvis" i ha demanat a la CUP que "s'impliqui i formi part de la solució, no del problema".

Junqueras, empresonat a Estremera, ha afirmat que la CUP ha d'ajudar la resta de l'independentisme, ja que considera que, "si hi són, el reforcen" i si no l'afebleixen. "Que ens ajudin, s'impliquin i formin part de la solució, no pas del problema. Han de formar part de la mata de jonc. Si hi són, l'enforteixen. Si no la debiliten" ha assegurat l'exvicepresident.

Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#21 Prudenci, Sabadell (Tabarnia), 12/03/2018 - 21:56

Si no veu futur dintre del Regne d'Espanya, marxi vosté fora un cop hagi complert condemna.

#20 Alejandro, Barcelona, 12/03/2018 - 11:09

Sr. Junqueras. Eso se lo debería ud. decir a los de L'ANC que, por lo visto son los únicos que no se han enterado.

#19 babau indepe, Besalú, 12/03/2018 - 09:39

Junqui, hauríes d´agrair la teva llarga estada a la presó a l´Alcoberru i cía. Manifestacions com la de ahir t´asseguren una llarga estada a la presó. Sou genials tots plegats.

#17 Agustin, Barcelona, 12/03/2018 - 08:48

Por favor Junqui, llama al Alcoberro que todavía no se ha enterado.

#16 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 12/03/2018 - 00:09

Es inqüestionable el caracter guaridor que el talego, el clima sa i sec de la meseta i la saludable dieta mediterranea estan tenint en l´anima dels nostres amics emancipadors recluits a la força i molt merescudament per abusar dels cops de falç o no debien

Ma de sant fins i tots pels ateus. Els seus soloeraunabromaseñorjues no son casuals