Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2016. 18:23h.

Junqueras afirma que Microsoft dóna "suport" al procés

El vicepresident posa com a exemple "l'aposta pel català"

Junqueras afirma que Microsoft dóna "suport" al procés

Junqueras, amb Toni Townes-Whitley

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat que Microsoft dóna suport al procés. Així ho ha manifestat al seu compte de Twitter després d'una trobada amb la vicepresidenta de la multinacional Toni Townes-Whitley, que es troba a Barcelona per la celebració del Smart City Expo World Congress.

Junqueras ha compartit un parell d'imatges de la trobada i ha manifestat que "a Microsoft no l'espanta en absolut el procés independentista", de fet, donen suport" i ha posat d'exemple "l'aposta pel català" d'"entre altres compromisos", que no ha detallat.

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha qüestionat les manifestacions del vicepresident i ha manifestat que "crec que algú haurà de donar alguna explicació".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#28 Alejandro, Barcelona, 16/11/2016 - 23:36

Juajuajuajuajua
Sin comentarios. ¡¡Qué patéticos!!

#27 La CIA , Vic , 16/11/2016 - 16:01

Que tiene que ver apostar por el catalan con la independencia?.
A quien quiere engañar?.

#26 pepe.----, andorra, 16/11/2016 - 13:59

normal, lo raro seria q usaran ubuntu, pero con el rollo de yo te compro licencias y tu me das el tres por ciento, con Microsoft, lo raro es q se llevaran mal.

#25 JJ, BCN, 16/11/2016 - 13:45

A veure si ens adonem que ara NINGÚ no dona suport al procés. Cap estat, gran companyia, etc. vol canvis. Per tant ja els esta be que seguim com estem

Ara be, si proclamem la independència, tots s'adaptaran a la nova situació, evidentment. I si tal empresa decideix marxar, doncs ja en vindrà una

#24 pep, Reis, 16/11/2016 - 13:10

Pot ser podría aprofitar per a dir-li que la Generalitat es pssarà a programari lliure, com es fa a les principals capitals europees; des de fa anys.

Entenc que no ha estat així, i que si Junqueres s ha reunit amb Microsoft; ha sigut per a ratificar que seguirem pagant els catalans mil-lions en lli