Publicitat
Política · 18 de Maig de 2017. 15:11h.

Junqueras amaga el cost de la conferència a Madrid

El conseller evita dos cops contestar a les preguntes del PPC

Junqueras amaga el cost de la conferència a Madrid

Oriol Junqueras

El vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha evitat explicar el cost de la conferència a Madrid, que dilluns oferirà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Junqueras ha evitat contestar dues vegades a preguntes com: "Quant han pagat vostès per la conferència de dilluns que a Madrid del senyor Puigdemont?", "de quina partida han tret els diners?" o "quant han pagat pel lloguer de la sala?".

Després de la primera intervenció de Junqueras centrada a enumerar els casos de corrupció del PP, García ha constatat que "no m'ha contestat absolutament cap ni una" i ha remarcat que el líder d'ERC "té un art especial per parlar durant molt de temps sense dir res, i és el que ha fet a aquest faristol, parlar molt, incidir molt, i no dir res"

"Quant han pagat vostès per la conferència del dilluns vinent del senyor Puigdemont a Madrid? Han pagat vostès 255 euros a cada assistent a aquesta conferència com si van haver de fer a Brussel·les? De quina partida han tret vostès aquests diners? Quant han pagat pel lloguer de la sala?", ha insistit la diputada.

Oriol Junqueras tampoc ha contestat en el segon torn i ha demanat a Esperanza García que "de la mateixa manera que jo no caic en la temptació de pensar que li puc dictar a vostè les preguntes que m'ha de fer, estic convençut que vostè tampoc caurà en la temptació de dictar de quina manera li haig de respondre les preguntes que vostè em fa".

El vicepresident ha assenyalat a la diputada del PPC que "les hi contesto de la manera que crec més oportuna i més ajustada a l'interès general dels ciutadans, i que fa més de servei a la causa de la veritat".

"Per tant, si vostè volgués dictar les meves respostes a les seves preguntes, l'únic que ha de fer és: redacta les seves preguntes, llavors redacta a continuació la suposada resposta que jo li donaré i ho publica on cregui oportú. Però mentrestant, mentre jo sigui el responsable de les paraules que dic, seré jo qui decideixi quines paraules utilitzo", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 !!!3%!!!, Bcn, 20/05/2017 - 08:00

Le falta gimnasio y le sobra jeta.
Su guru Corleone Pujol le ha adoctrinado en el pillaje sin descanso por el bien de Catadisney.

#14 Albert Escarrré Puig , Barcelona, 19/05/2017 - 09:41

#14

Oriolito Junqueras, dicen que si Piqué no se recupera, el Barsa te fichará como DEFENSA CENTRAL. ¡¡¡ Qué bien que despejas las preguntas. Como vicepresidente ECONÓMICO, eres la RUINA para TODOS los catalanes. ¡¡Qué caros nos salen vuestros DELIRIOS !!

#13 Mesetario, Meseta, 19/05/2017 - 08:50

Lo que hace el señor Junqueras es algo bastante "pepero": pasarse por el forro la obligación que tiene el gobierno de responder a las preguntas que le hace la oposición, y mofarse de todos los gobernados.
La única respuesta válida de gobierno a cuánta pasta se ha gastado en algo es la cantidad de dinero público que ha costado ese algo.

#12 Escèptic, Bcn, 18/05/2017 - 23:37

Si es posa davant ho pot tapar tot. Quin tros de bucoi el geni

#10 patimpatampatum , Palafrugell, 18/05/2017 - 21:58

Pregunteu-li a Romeva que, entre altres coses, es The Minister of Transparency.