Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2015. 10:34h.

Junqueras apel·la a "la integritat" de la CUP

Creu que no investir Mas "qüestionaria les veritables intencions" de la formació antisistema

Junqueras apel·la a "la integritat" de la CUP

Junqueras

El president d’ERC, Oriol Junqueras, en un article a El Punt-Avui, demana “la formació de govern a Catalunya i un pacte d'estabilitat parlamentària; un govern que té com a missió inequívoca ser lleial al mandat del poble de Catalunya”.

“Si posem fil a l'agulla aquí –mentre a les corts espanyoles s'entretenen en la investidura del president espanyol– desbloquegem l'actual escenari i el cop d'efecte és innegable. Som imparables quan ens posem en marxa”, reivindica.

Junqueras adverteix que “la tria és entre monarquia borbònica i república catalana, i en aquesta tria esperem que tots els que de debò aspiren a un canvi social, de baix a dalt, no tinguin ni el més mínim dubte. El contrari seria tan decebedor que qüestionaria la integritat i les veritables intencions dels que el pregonen”.

“És obvi, també, que ens en sortirem si som capaços de sumar des de la discrepància, de concentrar totes les nostres energies a fer que això surti bé, amb immensa generositat –exigible a tots, del primer a l'últim sense excepció– i acceptant de bon grat la pluralitat d'actors que participen d'aquest procés i que el fan tan transversal i tan de país”, conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, Bcn, 25/12/2015 - 14:19

Pujol I El Magnific tambe apelaba a la moralitat com valor suprem i esencial de la plolitica.
Aquesta caterba de vividors, ganduls i inservibles son extraordinaris.
Fins que despres de les eleccions de març no tinguem un govern a la GenCat del ECP i la CUP i es pugui fer net de tota aquesta ronya

#7 Carles Ortí, Barcelona, 25/12/2015 - 13:44

Que en Junqueras parli d'integritat és per fartar-se de riure i no parar. Un partit que ha tingut un conseller de governació traficant, i una pobra regidora a Torredembarra a qui van expulsar per denunciar la corrupció planificada ...

Junqueras, fes un favor a la nació que tant estimes i dimiteix!

#6 José Quinta, LH, Cataluña, España, 25/12/2015 - 13:08

Otro "demócrata radical" que tiene miedo de poner las urnas. Comprensible: la mitad de los votos que ha obtenido no eran 100% sinceros; sólo esperaban presionar a "Madrid". Prueba: muchos de esos votos ahora están en Podemos. Y pasado mañana en otro partido: no hay voluntad real de independencia.

#5 Pepet, Sabadell, 25/12/2015 - 12:43

Junqueras, deixeu de pressionar a la CUP, per favor; si investeixen Mas, serà més aviat per cansament.

#4 Quebec catalana, Bcn, 25/12/2015 - 11:50

Cada vez que dicen lo de "Republica" Catalana me imagino al 70% de los catalanes (que son conservadores por naturaleza) como deben sentir algo parecido a que les rasgasen la camisa. No paran de decirlo y cada vez que lo dicen aumentan los no independentistas. Efecto Quebec y efecto Streisand juntos.