Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2017. 12:41h.

Junqueras apel·la als catalans

Diu que defensaran els Pressupostos perquè “són garantia de llibertat, democràcia i dignitat”

Junqueras apel·la als catalans

Oriol Junqueras (foto: ERC)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha fet una crida als catalans perquè defensin els Pressupostos de la Generalitat que l'Executiu espanyol recorrerà davant el TC per incloure partides destinades a la celebració d'un referèndum sobiranista.

“Estem segurs que els ciutadans de Catalunya defensaran aquests Pressupostos perquè són garantia de llibertat, democràcia i dignitat”, ha assegurat Junqueras en el marc del consell nacional d'Esquerra Republicana. També ha defensat que els comptes tenen una marcat accent social i ha retret al Govern espanyol que no recorri altres pressupostos que inclouen retallades.

El vicepresident ha criticat que “el Govern espanyol amenaça amb portar davant el TC uns pressupostos quan no ho ha fet en cap cas, amb cap institució, quan aquells pressupostos implicaven retallades, quan implicaven retallades de drets socials, quan implicaven menys recursos pel món de la salut o pel món de l'ensenyament”.

“En canvi, curiosament, o no, ara decideixen posar traves i dificultats a uns pressupostos que en definitiva són la garantia també de la igualtat d'oportunitats”, ha conclòs Junqueras.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 JUANICO, Barcelona, 02/04/2017 - 10:01

Podeu dir el que creieu, faltaria més, però no estaria de més que deixeu de dir tonteries.

El poder estatal ha dit que no vol saber res de eeferendums. De què us estranyeu ?

Si defenseu una postura, aneu de cara.

#17 Cap gros, Palamos, 02/04/2017 - 08:59

L estat no et dira res de les partides socials , nomes del referendum il.legal, continueu enganyant a la gent com sempre, sou uns frikis tarats in.nadaptats

#16 Carlos Gomez, vivan los novios, 01/04/2017 - 22:58

Aquest home ha nascut per aixo.

Quan puja al pulpit es com el Paquirrin fent de rapero.

Esta que se sale

#15 Tom, Barcelona, 01/04/2017 - 22:10

A que se refiere con "los catalanes defenderán estos presupuestos"? Cómo será? Con sonrisas revolucionarias o con escraches de arran y la cup, con una tv3% de propaganda del fanático sanchis, con los ataques a las instituciones previstos por la anc, coacciones a funcionarios, ataques a carpas union

#15.1 JUANICO, Barcelona, 02/04/2017 - 10:05

Con un programa especial en TVE, con el cepillo del carpintero Guerra, con el catalàn ds Aznar en la intimidad, con el afinamiento de fiscales por el menistro de Interior dd turno, con el pago de favores del de exteriores, .. continuo ???

#15.2 pepe.----, andorra, 03/04/2017 - 14:03

juanico, otro q se piensa q los errores de los demas, justifican los propios....Q no es q lo niegue, es q lo justifica pq otros tambien lo hacen....¿Si en Madrid se tiran de un puente en Barcelona tambien se tiraran del puente?

#14 Lorena, Bcn, 01/04/2017 - 20:20

Estos presupuestos son una desgracia para los catalanes, solo apuntalan pasta para todos los vividores del Pruses mafios.

#14.1 JUANICO, Barcelona, 02/04/2017 - 10:08

Te veo experta en presupuestos públicos.

Te has leido el texto refundido y repasado todos los cuadros económicos ?

Es facil opinar... de lo que no conoces.

#14.2 pepe.----, andorra, 03/04/2017 - 14:04

conocer q, si no los han cumplido nunca....Es mas, dudo q tu los hayas leido enteros, mayormente pq aun irias por el tomo dos si los tuvieras. Si lo hace un separata, seguro q estan mal. Eso si, el presupuesto para ayudas del alquiler a musulmanes, va viento en popa...