Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 13:00h.

Junqueras 'aplaudeix' Camacho

Mas ironitza que "ja tenim una nova majoria perquè fins i tot ERC l’aplaudeix"

El president d’ERC, Oriol Junqueras, i diputats del seu grup han aplaudit, entre somriures, la intervenció de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que ha criticat que el president de la Generalitat, Artur Mas, vulgui que ERC entri al Govern.

Artur Mas no ha desaprofitat el gest dels republicans durant el seu torn de resposta i ha ironitzat que "ja tenim una nova majoria perquè fins i tot els d’Esquerra l’aplaudeix". "Tenim una nova majoria... Ho sento", ha afegit.

La reacció dels diputats d’ERC i de Mas ha arribat després que Camacho hagi dit al president de la Generalitat que “els catalans no mereixen tornar a les polítiques de ruïna política i econòmica del tripartit”. 

La líder del PPC ha apuntat que "els catalans es mereixen estabilitat política i un govern que governi, el que no es mereixen es que s’elegeixi com a socis a ERC". "Vostè no pot passar a la història com el president que ha portat Catalunya als actes d’il·legalitat i al marge de Catalunya", ha conclòs la líder del PPC.

Junquera i diputats d'ERC, aplaudint Camacho
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 ramon, barcelona-c, 28/05/2014 - 20:29

Ara ERC no vol entrar al govern ??, no vol tastar els marrons?? . No podrían col.locar un nou conseller d'interior ? o un director general de la policía ??. No sembla que el sr Junqueras,per a mi de qualitat important , pugui continuar controlant el partit .Ai el tarannà català com deia en Pla !!!

#9 ramon, barcelona-c, 28/05/2014 - 20:24

ERC com históricament ens porta al desordre i al sense sentit , cada dia serem mes aprop de la 2ª República i si es deixan aconsellar per la nova incorporació , amb un gruix intelectual de baix perfil ,
encara més. Bé el problema no es el nou incorporat si no una part important dels seguidors

#8 josep, bcn, 28/05/2014 - 18:28

todos son unos teatreros-como diría MOU TEATRO DEL BUENO,despues se tomAN cafes en la cafetería del PARLAMENT y nosotros nos preocupamos si se votara o no se votara

#7 pepet_, BCN, 28/05/2014 - 15:32

jajajajajajajjajaja; el que m'agrada més és la moderació que porta ara el pepé...

#6 Bartomeu, Boston, 28/05/2014 - 14:41

Caray, que tranquilita está hoy la señora Camacho.
Parece ser que ya le ha dado el bajón por su fracaso electoral. Cuanta humildad y poca agresividad de repente.
Parece que su ridícula actuación de falsa alegría con el cava no se lo compra nadie.

Ella habla de seriedad? y Valencia y Madrid del PP?