Publicitat
Política · 1 de Juny de 2013. 17:03h.

Junqueras: "Aquest país l'haurem de salvar entre tots"

El líder d'ERC recorda que per reformar la Constitució "s'ha de fer també amb els vots del Partit Popular"

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha assenyalat que "aquest país l'haurem de salvar entre tots", durant la Festa republicana del Baix Llobregat.

El dirigent independentista ha recordat que una reforma de la Constitució "s'ha de fer també amb el Partit Popular i sabem que no ho votaran mai, i el PSOE, si ho votés, tampoc ho compliria".

Junqueras ha comentat, sobre la decisió del PSC de votar al costat de PP i PxC en una moció on es rebutjava el Consell per a la Transició Nacional, que "no necessita cap tipus de comentari i s'explica per ell mateix".

Alhora, el líder d'ERC ha instat al màxim dirigent d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, a complir els acords signats amb la forma republicana.

Segons el dirigent independentista ha demanat que "compleixi el programa electoral de la seva formació política, que compleixin els acords que han signat amb ERC".

"Demanem a tothom que sigui conseqüent amb la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya, expressada amb claredat a les darreres eleccions, de decidir el seu futur a través d'un referèndum", ha remarcat.

"El millor és que la majoria de la societat catalana continuï treballant per decidir el nostre futur al  marge d’una Constitució espanyola que és evident que el PP no reformarà mai i que el partit socialista, encara que la reformessin, tampoc no la complirà, com no ha complert l’Estatut de  Catalunya en cap ocasió, i no ha complert mai els pactes de finançament que ha fet amb Catalunya", ha reblat.


Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#23 BEJOTA, bcn, 04/06/2013 - 13:11

Los empresarios rechazan el mensaje separatista de Artur Mas
30/05/2013 - 18:50
Diálogo Libre

#22 BEJOTA, bcn, 03/06/2013 - 16:51

Una consulta seria d'una inutilitat pràctica palesa
Tota mena d'enquestes contra l'independentisme

La possibilitat, que sempre ha estat només teòrica, d'un procés d?independència de Catalunya està caient amb força en els diversos fronts, segons indiquen enquestes diverses, efectuad'#21 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 03/06/2013 - 12:08

Lo que trobu raro hi molt que ningu el critiqui per la politica que fa al seu poble com alcalde Algu deu patir per la seva culpa a tots els pobles es critican els seus Ajuntaments el de Junqueras no acmiten criticas per lo ques beu .Junqueras es un politic que pensa amb el no amb els que pateixen

#20 solteron, catalunya, 03/06/2013 - 11:19

primer que baixi el panxot!!! esta ben cebat el gorrinot!!! el seu passat de pagès l'ha abandonat a canvi de bona paga, bona dropada i bon tiberi, tancabars!!!

#19 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 03/06/2013 - 10:41

Cuan Parlem de que viuren millor jo en preguntu Si els nostres politics no cobresin tan hi no fesin servir cotxes oficials No tinguesin Diputacions Moltes més Familias podrien viura tambe molt millor De SALVA PATRIES NO EN VOLEM JUNQUERES Volem Salva Persones ques lo que més importa ara