Publicitat

L'exvicepresident assegura que no veu "ni dreceres ni solucions màgiques"

Junqueras aterra

L'exvicepresident del Govern ha afirmat que no hi ha "solucions màgiques" ni dreceres i ha recalcat que "no hem de tenir por" a tenir la mirada a mitjà i llarg termini, ja que "som en una cursa de fons". En un article al diari Ara titulat "Recuperem les institucions", l'exvicepresident del Govern assegura que "els independentistes, els republicans, érem deu fa quatre dies. Si hem esperat tants anys a ser majoria al Parlament i hem treballat sovint en solitari, també sabrem superar el 50 per cent del vot popular".

Oriol Junqueras demana paciència i mirar a llarg termini i assegura que només la perseverança farà que s'assoleixi l'objectiu. "Persistir fins que ens en sortim. No veig dreceres, ni solucions màgiques, només treballar i continuar sumant fins a guanyar" admet l'exvicepresident en l'escrit.

"Ens hem d'esforçar a desfer aquesta dinàmica i a no tenir por a dir alt i clar que més que passos ràpids necessitem passos segurs i sòlids. No hem de tenir por ni recança a tenir una mirada a mitjà i llarg termini. Som en una cursa de fons" apunta Junqueras.

El líder d'ERC considera que la prioritat és "recuperar les institucions" i implementar el resultat del 21-D perquè no fer-ho seria una "temerària fugida endavant" i creu que el primer pas per a fer-ho és constituir el Parlament i la Mesa i el segon pas, i més important, formar un govern.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Suriguera, Mataro, 14/01/2018 - 21:35

Es un personatge funest que ha rebentat la societat catalana, mentres les empreses fugien el paio callava i s'amagava, fent el paper de monjo franciscà tenia els seus escplanets Jove i Salvado que preparaven el guió per expropiar a tots els catalans, La frivolitat i la demagogia d'aquest bandarra no te perdó. Que compleixi anys de presó, li va be.

#12 Alejandro, Barcelona, 14/01/2018 - 21:24

Es lo único que les interesa, recuperar las instituciones para manejar el dinero y el cotarro como han estado haciendo hasta ahora y, siempre en su propio beneficio, en el de sus amigos y en el de todo aquel que les baile el agua.

#11 Rogeli, Tornabous, 14/01/2018 - 20:51

Tiene buen ojo, mira de hurtadilla

#11.1 Laila, Bcn, 15/01/2018 - 07:14

Que comentario tan profundo, digno de un gran intelectual!

#10 A., Barcelona, 14/01/2018 - 18:43

Tenim pressa, hem passat pantalla, tot a punt, ho tenim a tocar, ara república, volem gelat de postre cada dia, etc etc etc etc. Ara han descobert que ni tenen suport ni saben com fer-ho? Ara sr. Junqueras? 6 anys després de l'Astut en plan mesies? NO TENIU VERGONYA. Heu rebentat Catalunya i ara voleu fer com si res.

#9 Lluis Gibernau, Girona, 14/01/2018 - 18:05

De moment que s'estigui un temps la presó. Primer perque sabia on es posava. Segon per que no hi ha res mes maco que asumir les consequencies d’allo que has fet i fas pels ideals. Tercer, podra explicar als seus fills i nets tot el que va fer i patir per un ideal tan lloable com el seu. Quart, perquedesde la presó podrà veure la realitat millor.