Publicitat
Política · 30 de Març de 2013. 12:32h.

Junqueras colla Duran

Critica que "CiU parli amb més d'una veu"

Junqueras colla Duran

Junqueras i Duran

El president d'ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a l'ACN, ha lamentat que a CiU hagi "més d'una veu" que defensa posicions contradictòries i ha exigit que tothom sigui "lleial" amb el president, Artur Mas, i amb els termes de l'acord d'estabilitat parlamentària.

Aquest acord preveu la convocatòria d'una consulta no més enllà del 2014, tot i que, segons Junqueras, com més aviat es faci la consulta abans s'acabarà la "pressió" de l'Estat i Catalunya podrà sortir de la crisi.

"Tenim tot el dret a exigir que els dirigents de CiU siguin plenament lleials al president de Catalunya i als termes de l'acord d'estabilitat parlamentària. ERC parla amb una sola veu, molt clara. Agrairíem que les altres formacions fessin el mateix", ha destacat.

"Com més ens asfixiï l'Estat, com més precipiti decisions injustes i arbitràries per a l'economia i la societat catalana, abans els ciutadans hauran de prendre consciència que a través dels seus vots hauran de decidir el seu futur", ha afirmat d'altra banda.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 PETER, bcn, 01/04/2013 - 21:28

Pau , de Sant Cugati ! quins independentistes ? els de CIU ? farà quatre dies que se´n reien de la independencia !

Les CuP potser que siiii ! eres de derechas ?

#9 BEJOTA, BCN, 01/04/2013 - 13:44

Cataluña independiente tendrá que pedir su adhesión a la UE
El ex presidente del Parlamento Europeo Pat Cox deja claro a los separatistas catalanes las normas actuales del juego. Necesita el apoyo de todos los Estados.

#8 BEJOTA, BCN, 31/03/2013 - 14:16

Van Rompuy a Escocia y Catalunya:"Nadie obtendrá nada del separatismo"

#7 Enrique , Vallirana, 31/03/2013 - 12:25

Dudo que un recién llegado como Junqueras tenga la capacidad, la fuerza y la estatura política como para "collar" a un perro viejo tan hábil y despiadado como es Durán.Junqueras iba en pantalón corto cuando Durán ya pisaba moqueta.Que se ande con ojo no sea el al que acabane "collando".

#7.1 Un ignorant , Cerdanya, 01/04/2013 - 09:59

....perro , viejo , rabioso y sarnoso .
No preocupa ; calaña en vías de extinción , afortunadamente . ;)

#6 Josep, CARDEDEU, 31/03/2013 - 10:29

Ara el Sr Junqueras demana a TOTS els catalans siguen LLeial a ARTUR MAS , cuan el no hu hasido amb Catalunya . Al fer Pactes amb el P.P. DE Rajoy al donar Suport moltes vegades als de C.I.U. al govern Espanyol he Demana molt ser fidel a un home que fa Retallades Socials f