Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 14:52h.

Junqueras confia en el Suprem

El vicepresident afirma que la intervenció de les finances de la Generalitat està suspesa, però el tribunal ho nega

Junqueras confia en el Suprem

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha afirmat que la intervenció de les finances de la Generalitat per part del ministeri d'Hisenda està "suspesa", però el Tribunal Suprem afirma que continua en vigor. Junqueras ha afirmat que el recurs de la Generalitat a l'ordre ministerial "té caràcter suspensiu" perquè, segons ell, "la jurisprudència del Suprem és molt clara".

Arran d'aquesta afirmació durant la roda de premsa posterior del Consell Executiu, els periodistes li han recordat que "el mateix Suprem ens està dient que no". "Nosaltres estem convençuts que la jurisprudència ens avala i expliquem el nostre convenciment del que és evident", ha contestat Junqueras.

El número dos del Govern ha insistit que "no hi ha cap motiu" econòmic que justifiqui la intervenció de les finances del Govern, sinó que són motius "polítics" els que han mogut el ministeri d'Hisenda a actuar.

Finalment, també ha anunciat que el Govern comunicarà per via "administrativa i notarial" als bancs que no poden bloquejar els comptes de la Generalitat. "Els recursos són nostres, estan en comptes bancaris que són nostres i estem segurs que cap tercer voldrà incomplir la llei", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi, Barcelona, 19/09/2017 - 22:15

Este señor miente mas que habla, la cantidad de mentiras es tal que finalmente hasta se las acaba creyendo.

#9 Coherència al Cub, així som!, 19/09/2017 - 16:27

Confiem en la justícia estrangera feixista espanyola!

FORA ESPANYA! FORA LA JUSTÍCIA ESPANYOLA!

DESOBEDIÈNCIA A LA JUSTÍCIA ESPANYOLA!

#9.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 19/09/2017 - 21:36

Home, de moment heu desobeit la justicia europea (Comissió de Venecia) i la Catalana (Estatut, drets del parlament).

Pero vigila abans de desobeir la llei espanyola, que Junqueras sembla que no vol desobeir-la i la estimada Ada Colau fa les mil i unes per complir-la. Al final pringareu els "voluntaris", com sempre.

#8 Jordi, Girona, 19/09/2017 - 16:25

Sí tu ves jugant al gat i la rata. Si els funcionaris no cobren el dia que toca serà la teva fi política definitiva. I la del puto procés. Tu juga amb la butxaca dels treballadors i en sortiràs ben escaldat, per no dir una altra cosa, capullo. I miro de no perdre les formes, que no t'ho mereixes pas.

#7 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 19/09/2017 - 16:06

La gran avantatge que tenen els catolics com ell es que les seves supersticions i superxeries els i permeten cometre tot tipus de vileses, perversitats i atrocitats per despres alliberarse de qualsevol responsabilitat moral i etica a traves del surrealista exorcisme de la confesio.

#7.1 Sergi, Barcelona, 19/09/2017 - 22:17

Es lo bueno de ser catolico, pecas, te confiesas y ya puedes volver a pecar, es una religion cojonuda. El señor Junqueras lo debe practicar cada semana.

#6 Josep, Barcelona, 19/09/2017 - 15:58


He llegado a la conclusión de que lo mas grave de este Sr. No es que no sepa o que mienta, es que no tiene ningún escrúpulo moral y que hará LO QUE SEA para intentar imponer un régimen racista y dictatorial.
https://www.dolcacatalunya.com/2017/09/hundimiento-moral-del-nacionalismo-catalan-video-desgarrador/