Publicitat

El líder d’ERC paga la cervesa de Francesc Homs abans de la presentació del llibre de Marta Rovira

Junqueras convida

Junqueras, amb Homs, durant l'acte

La presentació del llibre de Marta Rovira, Marta Rovira, cada dia més a prop, escrit per Eva Piquer, ha aplegat a la Moritz de Barcelona el conseller de Presidència, Francesc Homs; el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, i altes dirigents del partit. Abans de l'acte, el conseller Homs ha aprofitat per fer una canya, però -a l'hora de pagar- ha estat el líder d'ERC qui ha abonat la consumició.

L'autora del llibre, Eva Piquer, ha manifestat durant la presentació que la secretària general d'ERC "no té res a amagar" i que "costa trobar gent que parli malament de la Marta". Rovira també ha defensat que "la política l'han de fer persones normals”.

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha estat l'encarregada de presentar el llibre. L'acte suposa, en certa manera, la reconciliació de Rahola amb el seu antic partit.

I és que va abandonar Esquerra l’any 1996 per fundar -juntament amb Àngel Colom-, el Partit per la Independència (PI), que no va obtenir representació parlamentària. La decisió de marxar va enverinar les relacions entre el seu expartit i la coneguda columnista durant molt de temps.

Homs es posa la mà a la butxaca

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#22 BEJOTA, bcn, 18/03/2014 - 17:48

368 empresarios (el 50% del PIB de Cataluña) se pronuncian contra el independentismo de Artur Mas
Apoyan el estudio elaborado por el ?think-tank? Europa Liberal que explica los perjuicios de la separación con España. El informe será presentado mañana

#21 Esperança Garcia, Barcelona, 18/03/2014 - 11:38

Ara seriosament, però vostès creuen que la Sra. Marta Rovira ha de tenir un llibre parlant d'ella? Però qui s'ha cregut que és aquesta dona?

#20 Ernesto, Vilassar, 18/03/2014 - 00:20

- Dos San Miguel, por favor - dijo el historiador.

#19 alemany stolberg, TORTOSA, 17/03/2014 - 23:25

Junqueras no es catala, si paga, la internacional garrapa Escocia i Catalunya han perdut un lider.

#18 Pepfort, Tarragona, 17/03/2014 - 23:21

Amb notícies com aquesta em plantejo si val la pena seguir visitant aquest portal.