Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2017. 22:41h.

Junqueras crida “el conjunt de les institucions” a fer el referèndum

El vicepresident diu que la garantia per celebrar-ho és “la coordinació entre tots els agents que participen en el procés”

Junqueras crida “el conjunt de les institucions” a fer el referèndum

Oriol Junqueras i Antonio Baños (foto: ERC)

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha afirmat que el referèndum sobiranista serà possible amb la “coordinació” de tots els agents implicats en el procés: Govern, majoria parlamentària i mobilització social. “El que garanteix que es faci és precisament la màxima coordinació entre tots els agents que participen en el procés: el Govern, la majoria parlamentària que està compromesa amb aquest objectiu, el conjunt de les institucions”, ha manifestat.

Així ho assegurat en la presentació del llibre ‘La república possible’ d’Antonio Baños, on l’exdiputat de la CUP dibuixa com hauria de ser una hipotètica República catalana des del primer dia d’existència. Junqueras també ha reblat que “està clar que el volem fer i que el farem”, però ha assenyalat que es necessita la participació de totes les institucions, des del Govern fins el món local, així com “la societat civil” per donar suport “a cada un dels actes i accions que s’emprenen des del Govern”.

El vicepresident del Govern ha avisat que “l’Estat farà el que consideri més oportú”, però “es tracta que ho fem prou bé i amb la suficient coordinació perquè l'Estat ho tingui molt complicat a l'hora d'impedir-lo”.

19 Comentaris

Publicitat
#12 Paganini, Bcn, 20/04/2017 - 23:48

El infantilismo y fanatismo de Junqueras acompanado del puertas giratorias BAÑOS.

#11 Mesetaril, Meseta, 20/04/2017 - 18:11

Junqueras, pon tú un poquito de parte, y firma la compra de urnas.

#10 M, Sabadell, 20/04/2017 - 12:57

Llama a los demás a que hagan lo que el no sabe o no se atreve a hacer.

#9 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/04/2017 - 09:32

"Quants mes millor" diu en Junqueras, "no sigui que al final hagi de firmar jo". I es que ja es veu a la generalitat i, el que es mes important, d'aquí a quatre anys jubilat i cobrant de tots un "pastizal" com el Mas.

#8 Agustinon, Tarragona, 20/04/2017 - 08:52

Mirar como ha cambiado el antisistema Baños desde que chupa del proceso, que hasta presenta libro para Sant Jordi, como todo buen ciudadano respetable y adoptado por este sistema al que hace unos meses ponía a parir. Quién te ha visto y quién te ve.