Publicitat
Política · 1 de Maig de 2017. 21:41h.

Junqueras defensa el procés a Miami davant el cònsol espanyol

“Hem explicat els objectius que tenim plantejats que inclou fer el referèndum al setembre”

Junqueras defensa el procés a Miami davant el cònsol espanyol

Oriol Junqueras amb l'alcalde de Miami (foto: Departament de Vicepresidència)

El vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha defensat el referèndum des de Miami, on ha començat el seu viatge oficial als Estats Units amb una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Tomàs Regalado. Junqueras li ha explicat el procés sobiranista i el full de ruta de la Generalitat en matèria política i econòmica.

“Hem explicat els objectius que tenim plantejats, que inclou fer el referèndum al setembre”, ha assegurat el vicepresident del Govern. Unes paraules que ha pronunciat davant el cònsol espanyol a Miami, Cándido Creis, que ha participat a la trobada entre Junqueras i Regalado, malgrat que la delegació catalana no l’havia convidat a participar-hi.

La reunió també tenia com a objectiu estrènyer lligams en sectors estratègics com el tractament i depuració d'aigües, el turisme, les infraestructures o la salut. L'alcalde de Miami ha assenyalat que Barcelona és un dels destins preferents per als habitants de la ciutat nord-americana, mentre que Junqueras ha subratllat que el port de la capital catalana és el segon més important de creuers.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Sinitaca, 02/05/2017 - 13:28

A este paso haremos un puente aereo Catadisney-Disneyland. El lo que sea que acompaña a Junqueras se afeita en el mismo barbero? , la tripa ya veo que la tiene igual.

#8 Villanova, Manresa, 02/05/2017 - 12:35

Per culpa d aquests plastas, al final als catalans se'ns prohibirá l entrada als paisos.

#7 M, Sabadell, 02/05/2017 - 12:14

Que les explique con detalle el referéndum que dice, y después les informe de quién firmará la compra de las urnas.

#6 vip, bcn, 02/05/2017 - 09:05

El Junqueras va veure el Julio Iglesias?

#5 La hora de los egoístas, Bcn, 02/05/2017 - 00:01

Les reciben en Miami porque los asocian con España y por el 'business", no porque sean Catalanes y les interese el proceso Indepe.¡Me imagino los bostezos cuando empiecen a dar "la brasa" con el proceso!