Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2016. 08:27h.

Junqueras defensa la independència pels "nens i les nenes del nostre país"

"Volem una república transparent i neta com una patena"

Junqueras defensa la independència pels "nens i les nenes del nostre país"

Junqueras, a Balaguer

El president d’ERC, Oriol Junqueras, en un acte a Balaguer,  ha afirmat que “hi ha decisions que hem de prendre ara per assegurar el futur dels nens i les nenes del nostre país als que no podem deixar en mans d'un estat que escollirà un president d'un partit amb incomptables causes pendents de corrupció i que es permet jutjar a la presidenta del nostre Parlament, escollida democràticament pel poble català, per haver constituït una comissió d'estudi”.

Pel que fa al model de país que vol Esquerra Republicana, Junqueras ha assegurat que “volem una república transparent i neta com una patena on tots els recursos es destinin a garantir la prosperitat de la ciutadania i no a enriquir les butxaques d'alguns, que garanteixi serveis públics de qualitat que siguin instruments de justícia social i garantia d'una vida digna”.

Pel president republicà, el concepte prosperitat al final vol dir “que la nostra gent es guanyi la vida dignament, tingui accés als serveis públics fonamentals, sobretot a la salut i a la formació, en especial en el tram d'edats comprès entre els 2 i els 5 anys, etapa en què els infants adquireixen molt ràpidament els coneixements”. “Volem que els nostres fills i filles creixin en un país on es garanteixin la llibertat i la justícia per a tothom”, ha reblat.

Esquerra ha instal·lat al vestíbul del teatre un panell on els assistents han pogut deixar escrites les seves propostes per al nou model de República Catalana en el qual han signat diverses personalitats com l'escriptor Josep Vallverdú o l'autor teatral Rafel Molina, nombrosos càrrecs electes i orgànics del partit i molts dels assistents a l'acte. El procés participatiu ?La República que Farem?, s'allargarà fins al pròxim mes d'abril.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#20 Satisfet, Bcn, 27/10/2016 - 16:06

Estic tip com un rènec, tu. M'he cruspit un estofat de cal deu, ondia, a veure si estic sent incorrecte hi hauría de dir estofat i estofada, no fos que Erc em foti un merder per atemptar a la correcció política.

#19 Pepet, Sabadell, 27/10/2016 - 13:58

Un altre que viu al país de les meravelles .Una república pels nens i les nenes? Però si amb Super3 ja en tenen prou. Com una patena; en que estaria pensant aquest home?

#18 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 27/10/2016 - 13:48

"El hombre andaluz no es un hombre coherente, es un hombre anarquico, es un hombre destruido, es generalmente un hombre poco hecho, es un hombre que vive en un estado de ignorancia y de miseria cultural, mental y espiritual".

"La Inmigracion, problema y esperanza de Cataluña"
Jordi Pujol - 1958

#16 Nets i polits, Bcn, 27/10/2016 - 12:51

Aquell Sr. que tunejava els cotxes oficials no era del mateix partit que Junqueras?.

#15 marc78900, Calafell, 27/10/2016 - 12:32

Hi ha molts cárrecs de ERC que li agraden molt els nens i les nenes, i per aixó, están processats o a presó.

#15.1 Jordi br, L'h, 27/10/2016 - 23:34

I si l'acusat era del Barça com tu, que gem de dir?