Publicitat
Política · 9 de Gener de 2013. 11:40h.

Junqueras demana "responsabilitats" a Duran

El president d'ERC lamenta que no hi hagi "sentències judicials" contra Unió

Junqueras demana "responsabilitats" a Duran

Junqueras i Mas, dies enrere

El president d'ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a Ràdio4, ha considerat que l'acord en el cas Pallerols dóna una "imatge penosa" dels polítics i ha reclamat responsabilitats dins d'UDC. Ja anteriorment havia publicat a Twitter que "en casos de malversació de fons públics, en lloc d'acords amb la fiscalia, hauria d'haver sentències judicials".

"Em sembla fatal l'acord perquè, evidentment, l'actuació de qui ostenta càrrecs públics hauria de ser impol·luta, neta i transparent. El pacte dóna una imatge penosa de la cosa pública", ha opinat Junqueras.

El dirigent d'ERC ha reclamat, a més, responsabilitats polítiques al si d'UDC perquè, ha recordat, "el màxims responsables polítics d'aquest partit van dir que si es demostrava que hi havia hagut malversació de fons públics hi haurien responsabilitats. Doncs que les assumeixin".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 abogado en ejercicio, barcelona, 09/01/2013 - 12:09

Las declaraciones de este sujeto denotan claramente su ignorancia. El hecho de que exista un pacto entre la fiscalia y defensa (los hay a miles diariamente en todos los juzgados del estado) no significa que no haya condena. Hay Sentencia y hay condena con todas las consecuencia que ello supone

#1 Otro, barna, 09/01/2013 - 11:46

Totalmente de acuerdo con Junqueras, pero espero que no quede ahi la cosa y se transforme en hechos, puesto que en su sociedad con CIU estoy seguro que podra hacer mucho mas que decir unas palabras de reproche y demostrar que pretende ser honesto, justo y transparente ??? Algo mas puede hacerse ono