Política · 6 de Febrer de 2016. 10:12h.

Junqueras diu ara que la independència serà "multilateral"

El vicepresident afirma que "hi intervindran molts actors"

Junqueras diu ara que la independència serà "multilateral"

Oriol Junqueras

El vicepresident i conseller d’Economia Oriol Junqueras, ha assegurat que “la independència de Catalunya no serà unilateral, serà multilateral” perquè, segons ell, “hi intervindran molts actors”.

Junqueras, en declaracions a El Suplement de Catalunya Ràdio, ha exposat que el procés sobiranista “no és una partida amb un sol jugador”. “N’hi ha molts i són molt diversos”, ha afegit. 

El líder d’Esquerra ha dit que el compromís del Govern “és fer la independència i segons el full de ruta ara som període de transició”, però ha advertit que “hi haurà un moment que Catalunya haurà d'actuar com un estat independent perquè les lleis avancin”.

Finalment, Juqueras ha lamentat que “el Govern espanyol ho impugna tot”. “Per això la gent creu que es un govern que no està legitimat i aposten per la independència”; ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#31 Multilateralitat, Bcn, 08/02/2016 - 13:56

Els efectes retroactius de l'aconseguiment d'independències per la multilateralit i multietnicitat son evidents: Un cop assolit el primer objectiu la etnia més determinada i sota condicionaments religiosos extrems s'imposa a les anteriors de manera absoluta i definitiva. NO FALLA.

#30 catafracto, Barcelona, 07/02/2016 - 11:26

No me queda claro... ¿Seremos una República independiente multilateral, monolateral, unilateral o bilateral?
Yo es que en esto del Kamasutra catalanista me pierdo.

#29 Bastet, Barcelona, 07/02/2016 - 10:12

¡Ni caso! Cada día os reafirmáis para al siguiente desmentiros. Lo que os importa es estar en el candelabro, ¡uy, perdón, en el candelero, aunque sea para demostrarnos vuestra inoperancia, vuestra inmadurez política.

#28 De economía hablamos luego, Bcn, 06/02/2016 - 22:28

Cada día un "palabro" nuevo, ahora es "multilateral". Estos han recibido el "mandato divino" directamente de los Dioses.

#24 Aquest, de què va?, Can Seixanta, 06/02/2016 - 16:56

D'un conseller d'economia s'espera que parli d'economia. Doncs aqui no. El d'economia parla del procès, el d'interior parla del procès, el de justicia parla del procès, el de marina....crec que no n'hi ha pero de ser-hi parlaría del procès.