Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2014. 09:39h.

Junqueras diu que es va emocionar per la “gent aturada”

El president d’ERC afirma que el Govern ha d’organitzar el 9N

Junqueras diu que es va emocionar per la “gent aturada”

Junqueras

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha estat entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio, on es va emocionar dies enrere en parlar del procés. "Fem-ho, fem-ho d'una vegada, si us plau, ho demano amb esperança i al mateix temps amb l'angoixa d'aquell que sap que perdre el temps no és bo. El país no es pot permetre el luxe d'esperar. Necessitem fets, per l'amor de Déu", va dir aleshores amb la veu entretallada.

Avui, el dirigent independentista ha explicat en aquest sentit que “l’últim dia se’m va trencar la veu parlant del 24% de gent aturada. Els cal esperança i saber que els posarem les millor eines. Un Estat”.

D’altra banda, ha deixat clar que el 9N “l’hem d'organitzar entre tots, és evident que el Govern també”. Junqueras ha dit també que Artur Mas pot enviar les cartes "que consideri" al govern espanyol, però ha deixat clar que “no serveix de res" perquè la independència "no s'ha de negociar”.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#24 laura, lleida, 07/11/2014 - 16:01

Ostras gràcies. Jo pensava que ploraves perquè se t'havien torçat una mica les coses. Seré mal pensada!

#23 Héctor, Barna, 06/11/2014 - 19:42

¿Por qué no podéis admitir que el sr. Junqueras es un tío sensible a más no poder? Mira que sois brutos. Sé de buena tinta que se mira Heidi todos los meses (ep, en català) y que la escena que más le gusta es cuando Clarita se levanta de la silla de ruedas. No veas la de clínex que gasta...

#22 Flash, bcn, 06/11/2014 - 18:59

Si junqui, si seguro que te salieron chorretones de lágrimas por los parados pero los 200 millones de TV3 no los recortas ni loco, y el dinero gastado en la ANC y todas las asociaciones ni hablar ni un pu ... o duro a los parados, cinico! Tu ayuntamiento sigue siendo el que debe verdad?

#21 Dudki junqui, Bcn, 06/11/2014 - 18:51

Os habeis fijao que los mandos de ERC tienen apellidos de soca-arrel y aunque sean inutiles estan manejando a los fernandez, garcia y demas? porque no lo discutis en vuestras asambleas? que pasa os sentis inferiores???

#20 unborreguuu, de poble, 06/11/2014 - 16:53

Quin fàstic fa senyor junqueres, i no per independentista , cadascú pot ser el que vulgui però dir que va plorar per aixó es TENIR MOLTA BARRA...això de ser cap de l'oposició es veu que contagia el CIUnisme....aquest procès amb el temps, donarà vergonya al.liena fins i tot EL MES FANÀTIC INDEPENDE..