Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2014. 20:51h.

Junqueras: “El pacte fiscal és una aposta perdedora”

El líder d'ERC afirma que el referèndum és “insubstituïble"

Junqueras: “El pacte fiscal és una aposta perdedora”

El president d'ERC, Oriol Junqueras, en un moment de la conferència

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, ha afirmat aquest dimarts que “el pacte fiscal és una aposta perdedora” i ha apuntat que “no ha guanyat ni una sola vegada”.

En aquest sentit, el líder d’Esquerra, ha advertit que el referèndum és “insubstituïble i farem tot el possible per fer-lo. No ens resignarem a no anar a votar per molt que alguns ho intentin”.

Junqueras ho ha dit en una conferència davant més de 400 estudiants a la Universitat Pompeu Fabra, en el marc de la campanya organitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC), sota el títol ‘Passem pàgina, construïm un nou futur’.

El president dels republicans ha posat èmfasi en la necessitat de construir grans consensos per tal d’aconseguir un nou país amb oportunitats per als joves, remarcant la necessitat de la participació ciutadana per acomplir aquestes expectatives.

Durant la xerrada el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha animat el jovent a implicar-se per tal de construir un nou país que garanteixi un futur digne pel jovent. Així mateix Gómez del Moral ha fet una defensa de la consulta ja que “a les urnes és l’únic lloc on l’opinió d’un estudiant val exactament el mateix que la de qualsevol gran empresari o banquer”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 19/02/2014 - 15:51

Lo que te que fer el Govern Català es perseguir EL FRAU FISCAL de moltes empresas a Catalunya . Tambe el Govern Espanyol despres la economía aniria molt millor . FRAU FISCAL Els rics que defrauden hasienda i perjudican EL ESTAT DEL BENESTA SOCIAL

#10 BEJOTA, bcn, 19/02/2014 - 15:17

Entrevista a Clemente Polo
"El mercat espanyol és fonamental per als productes catalans"
J. BERNAL / El doctor i catedràtic d'Economia de la UAB respon a alguns dels tòpics difosos pel nacionalisme català i explica les conseqüències d'una hipotètica secessió de Catalunya.

#10.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 19/02/2014 - 15:23

jo encara diria més: el mercat europeu és fonamental per als productes catalans.
Però si realment penseu que la independència causarà que desapareixin tots els equilibris de mercat assolits, és que no hi toqueu.

#9 El azote de los necios, Barcelona, España, 19/02/2014 - 12:09

Un nuevo pacto fiscal yo no lo veo mal......porque catalanes y españoles que somos todos, ganaríamos . Eso sí , a los xenofóbicos traidores antiespañoles seek and destroy,...... con ellos no podemos progresar ni en España ni en Europa.

#9.1 Pere Prats, Sants, 19/02/2014 - 12:41

Si hi ha pacte fiscal, algú hi perd, encara més hi poden perdre els dos, si Catalunya no rep el que necessita i Espanya ha de cerdir encara que sigui un cèntim d'euro, acaben perdent.
L'important és que no hi perdi la democràcia, per que sou democrates no?(pregunta amb un sutil somriure als llavis)

#9.2 pedrorepublik, barcelona, 19/02/2014 - 13:07

#9.1I

vosaltres també no Pere?
Pregunta amb una grossa somriure als llavis i els braços oberts amb signes d´exclamació.

#9.3 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 19/02/2014 - 15:19

#9

azote,
el problema és que el pacte fiscal és impossible: s'ha intentat moltes vegades i espanya mai ha cedit ni un cèntim: ha deixat clar que Catalunya només pot estar a Espanya com a entitat espoliada i menystinguda.

#8 spanish, madrid, 19/02/2014 - 11:48

no li agrada perque no inclou subvencions per un porc senglar diari és el problema

#7 Kropotkin, Vic, 19/02/2014 - 08:54

Que chulos estos de ERC. ¿Ya nadie se acuerda de su brillante actuación durante el Tripartit? Jua, jua, jua,.. Ineptos absolutos votados por la masa aborregada. La lastima es que las consecuencias seran para todos.