Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2021. 14:44h.

Junqueras encara culpa als socialistes

"Molta gent del PSC no pot aguantar la nostra mirada perquè sap que van aplaudir la repressió"

Junqueras encara culpa als socialistes

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha evitat donar les gràcies pels indults i ha afirmat, en una entrevista al diari Ara, que "estic convençut que molta gent del PSC no pot aguantar la nostra mirada perquè sap que van aplaudir la repressió".

"Al mateix temps és veritat que nosaltres treballem pel benestar de la societat catalana i per tant tendirem a aprovar tot allò que sigui bo per a la societat catalana i que ens acosti als nostres objectius", ha afegit.

Junqueras ha insistit a mantenir el pacte amb la CUP. "Tenim una majoria parlamentària sustentada en un acord de legislatura amb la CUP i amb JxCat i la nostra aposta és mantenir-la", ha manifestat.

El líder d'ERC considera que "és possible que hi hagi alguns sectors d'aquests partits que prefereixin un no acord", però afirma que "és evident que ERC en bloc prefereix un pacte amb JxCat i la CUP, i espero que la majoria dins d'aquestes formacions treballi en la mateixa direcció".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Pan & tomate y jamón ibérico, II*II Estem fent el ridícul.., 26/10/2021 - 19:51

"Molta gent del PSC no pot aguantar la nostra mirada perquè sap que van aplaudir la repressió..."

¡La mirada...!¡la mirada.... dice Fray Botijo! ...con esa mirada de lince que gasta aquí el fraile separatista.

#17 Risitas, Estremera, 25/10/2021 - 18:51

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degneralitat, 25/10/2021 - 09:55

¿Represión? Pero si has estado en un hotel de 5 estrellas a cargo del contribuyente, y ya estás en la calle para manifestarte junto a nazis asesinos de ETA, porque claro, la cabra tira al monte. Eres básicamente una llorona.

#15 electra, Barcelona, 25/10/2021 - 08:48

Pocavergonya, Tu que en saps de la verdadera represió? Molts d'ERC sou fills dr represos del franquisme i això t'ho puc demostrar.

#14 Julian Bañuelos, Viladecans, 25/10/2021 - 08:20

Yo me siento bastante español, pero cada vez que leo los comentarios de este blog de e-notícies me dan ganas de hacerme independentista inmediatamente.

#14.1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/10/2021 - 10:19

Pues hazte independentista, chico, que tampoco es tan malo.

#14.2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 25/10/2021 - 16:11

Es curioso, a mí me pasa justo lo contrario: no me siento particularmente español, pero cada vez que leo los comentarios de indepres y compañeros de viaje (podemitas, colauitas y demás intelectuales de similar jaez) me entran unas ganas locas de votar a partidos españolazos. Afortunadamente luego se me pasa.