Política · 21 de Desembre de 2020. 11:29h.

Junqueras encara treu pit

"Vergés i Homrani tenen la meva confiança"

Junqueras encara treu pit

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha defensat la gestió de la pandèmia que han fet la consellera de Salut, Alba Vergés, i del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i, en una entrevista a Els matins de TV3, ha manifestat que "aquests dos consellers tenen la meva confiança".

Junqueras ha destacat que "estan afrontant una situació extremadament complexa" amb "l'objectiu de salvar vides" i, en aquest sentit, ha destacat que "la taxa de morts a Catalunya per cada 100.000 habitants és molt més baixa que en els territoris del nostre entorn".

El líder d'ERC ha destacat que "Vergés i El Homrani han pres aquestes decisions" i ha subratllat que "és més fàcil no prendre-les, és més fàcil deixar la responsabilitat a algú altre, és més fàcil no prendre-les i deixar que els morts s'acumulin". "En un context molt difícil s'ha fet una feina enorme", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Anton, Valls, 21/12/2020 - 19:05

Després del desastre de la gestió dels Consellers, Junqueres més aviat treu panxa.

#11 joan, manresa, 21/12/2020 - 16:56

La petita colla de cal "Coll-Min", obre la seva paradeta...---Sr.Oriol.., si axó u diu en broma, acceptem el seu acudit ,si la cosa es de serio..,tindrem un problema ,no ens mereix Vostè cap confiança...,i ya pot anar treien pit..,pro vigili no li vingui un atac de tos de gos de mal pasar...,se li ha vist el plumeret i axó queda, tindrem memoria

#10 Neferu, Barcelona, 21/12/2020 - 15:04

Quéeeee??? Precisamente los dos que han gestionado las residencias y la pandemia de la peor manera posible. ¡¡¡Por los clavos de Cristo, que el 14 de febrero hemos de sacar a estos ineptos de las instituciones!! ¡¡ Ya han vivido demasiados años de nuestros impuestos, que se pongan a trabajar, leñe!!!

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 21/12/2020 - 14:11

No hay nadie absolutamente mas inepto e incapacitado que estos lumbreras de ERC, a cual peor, una banda de incompetentes de dimensiones siderales.

#7 Barretina a rosca, Black hole, 21/12/2020 - 13:33

Que los contagiados por COVID-19 en la residencias sean trasladados a otra residencia centralizada es de juzgado de guardia y si no es delito poco le debe faltar. Eso no se le ocurre ni "al que aso la manteca".

¿Esa es la protección del Homrani y Vergés a nuestros mayores? ¿"Barajar" los infectados de COVID entre las Residencias?

¡Inútil