Publicitat
Política · 26 de Gener de 2020. 14:10h.

Junqueras: "ens haurien de mirar als ulls"

L'independentisme prepara la compareixença dels presos al Parlament

Junqueras: "ens haurien de mirar als ulls"

Els polítics independentistes presos, en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, han estat preguntats per “com serà veure representants de partits que han justificat i defensat el vostre processament, judici i condemna?”.


Oriol Junqueras:

    "Tard o d'hora havia d'arribar el moment en què ens haurien de mirar als ulls. A veure com aguanten la mirada. Saben que han estat còmplices que portem més de 2 anys tancats a la presó per uns delictes que no hem comès, per haver fet un referèndum. M'agradarà veure com reaccionen i com justifiquen no haver mogut ni un dit per acabar amb una injustícia com aquesta"


Jordi Turull:

    "No serà cap problema. Al meu cor i ànim no hi ha espai ni per una unça de rancúnia ni ressentiment cap a ningú. És més, quan sento a alguns d'ells als mitjans, sento pena i tristesa i prego per no ser mai com ells amb tant poca humanitat"
Raül Romeva:

    "No permeto que ningú alimenti en mi cap sentiment negatiu. Des dels rencor o des de l'odi no construirem mai res. Crec en tenir l'actitud que exposo al llibre "Esperança i Llibertat"; cap alt, mirada llarga, verb serè i mà estesa cap a tothom i sempre"


oaquim Forn:

    "Estic orgullós de poder anar amb el cap ben alt, no sé si tothom pot dir el mateix. Vam complir amb el mandat del Parlament i malgrat 27 mesos de presó surto sense cap rancúnia envers ningú i amb les conviccions més fermes que mai"


Josep Rull:

    "Em nego que la rancúnia colonitzi la meva ànima. Em sento molt tranquil amb mi mateix i amb la manera pacífica i democràtica amb què he defensat els meus ideals. Els veuré i els saludaré, educadament, com ja vam fer a Madrid"

 

Dolors Bassa:

    "Potser la pregunta és quin sentiment els produirà a ells. Ens podran mirar a la cara i saludar-nos com si res hagués passat?"


Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#38 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/01/2020 - 12:58

El que mire a los ojos de Junqueras
seguro que va a padecer de ojeras.

#37 Flanagan, Tabarnia City, 27/01/2020 - 11:57

Me importan una mierda todos estos.

#36 botifler1914, Watersanctus, 27/01/2020 - 11:05

Se creen, no sé si virgenes, pero si mártires.

#35 Fermín, Lleida, 27/01/2020 - 08:59

¿A cuál de ellos?

#34 arm, figueres, 27/01/2020 - 08:35

haurieu de demanar perdo per las 4000 empreses que han marxat per la vostre culpa