Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2021. 08:53h.

Junqueras es creu Mandela

El líder d'ERC recorre a l'expresident sud-africà per justificar la negociació

Junqueras es creu Mandela

Oriol Junqueras (Foto: Rac1)

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat aquest divendres la necessitat que tots els partits independentistes apostin per la taula de diàleg argumentant que l'expresident sud-africà Nelson Mandela "va negociar amb els que l'havien empresonat" durant 27 anys.

"Mandela, els independentistes irlandesos, Mujica o Gandhi van negociar amb els que els havien empresonat. Nosaltres hem de ser diferents? No té cap sentit. Va en contra del país no negociar, ens tancaria portes de la comunitat internacional" ha afirmat Junqueras en una entrevista a Rac1. "Cedir la bandera de la negociació és tancar totes les portes a la comunitat internacional" ha assegurat.

El dirigent d'ERC, en una entrevista al diari Ara el passat dimecres, també va posar l'exemple de Mandela per justificar la taula de negociació. "S'ha de parlar sempre. Què van fer els independentistes irlandesos? O Mandela o Gandhi? Parlar, des de dins i des de fora. I els irlandesos van negociar per fer un referèndum que van guanyar però no a tota l'illa. Nosaltres no hem de fer res diferent" va dir.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#33 Capit@n España, A cada "serdo" le llega su San, 07/02/2021 - 13:20

Fray Botijo se cree que es la "vaca sagrada" del independentismo...jejejej

#32 Jesús Méndez, BCN, 07/02/2021 - 10:48

Para Gandhi le sobran 70kg y para Mandela le faltan 10cm...de "mandela".

#31 Lluis Gibernau, Girona, 06/02/2021 - 20:10

Quina vergonya tenir encara aquesta colla de bretuls fent el paiaso.

No han fet ja prou mal a Catalunya?

Que marxin i ens deixin tranquils

#30 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/02/2021 - 20:08

La realidad que vive Junqueras no solo está localizada en lugares del planeta lejos de Cataluña, también en la Luna muchas veces.

#29 Neferu, Barcelona, 06/02/2021 - 19:33

Mandela, Gandi, Martin Luther King, santa Teresa de Jesús, Teresa de Calcuta. En fin, es interminable el complejo de santidad que tienen este hombre que no respeta las leyes de la democracia. La experiencia me ha enseñado que no hay que fiarse de los falsos santurrones y, Junqueras nos lo ha demostrado .