Publicitat
Política · 30 de Març de 2017. 10:01h.

Junqueras es molesta quan li pregunten per Mas

Retreu a Lídia Heredia la seva insistència: "una altra vegada!"

Junqueras es molesta quan li pregunten per Mas

El vicepresident del Govern i líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha evitat mullar-se quan durant una entrevista a Els Matins de TV3 li han preguntat si “vostè se’l creu, a Artur Mas?”. “No em pertoca a mi jutjar ningú”, ha replicat, malgrat que Lídia Heredia ha insistit que “no demano que el jutgi, demano si se’l creu”.

“A mi el que em pertoca es parlar per mi mateix o pel meu partit”, ha defensat Junqueras, per tot seguit recordar que “tenim 86 anys d’historia impoluta, de netedat i és bo que sigui així". "Som un partit que tenim deute zero amb les entitats financeres, som un partit que fa les coses molt ben fetes”, ha reivindicat.

Tot seguit, Heredia li ha preguntat si “comparteix al visió de la CUP de que Artur Mas resta més que suma”, pregunta que no ha agradat al vicepresident. “Una altra vegada! A mi no em toca jutjar el que diuen els altres. No, no! Jo el que faig és treballar tan seriosament com puc. Respecto les opinions de tothom. Entrar en debats sobre el que ha dit aquest o aquell no serveix de res”.

“Hem de dedicar els nostres esforços en la gestió del dia a dia i en resoldre els problemes que tenen els ciutadans. I confiar la que la justícia faci la seva feina com li pertoca” , ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Ximo, Tortosa, 30/03/2017 - 20:39

Un cop més, sant Oriol !
" jo no opino dels altres ". I si m'interessa no opinar encara menys. Li pregunten si es creu Mas i parla dels 80 anys d'Esquerra
Per cert, quan porteu 20 anys a un govern, ja en parlarem d'aquesta " incolumitat "

#10 tzatza, bcn, 30/03/2017 - 14:12

Això no és res. Les preguntes molestes vindran quan hagi de respondre des d' aquell dia en que la regidora del seu partit li va informar del 3% a Torredembarra, fins l'actualitat.

#9 Rafa , lleida, 30/03/2017 - 13:55

Vamos a ver, la periodista muy pesada, pero es que ademas el Junqueras no dirá nada de nada, Junqueras va a la suya, sonrisita y,todo el mundo es bueno, los demás que se quemen, y le va muy bien.

#8 M, Sabadell, 30/03/2017 - 12:53

Pero si es su socio preferente, como le va a molestar que le pregunten por la corrupción, por el 3-4%, por las adjudicaciones, por el Palau, por las ITV´s.........

#7 Carlos Gomez, com TV3 no hi ha res, 30/03/2017 - 12:40

Hi ha anat a fer una de les seves fantastiques homilies sobre economia vaticana que ell te tan per la ma.
Estaba tan posat en el seu paper de Forbes catala que fins i tot, entre aquelles inquietants miradas que fa, se li ha escapat alguna involuntaria escupinada

Ha anat a fer de Junqueras