Publicitat
Política · 18 de Maig de 2019. 10:49h.

Junqueras exhibeix diàleg

Diu que parlaran amb tothom al Congrés

Junqueras exhibeix diàleg

El líder d'ERC i candidat a les eleccions europees ha afirmat que el seu partit "parlarà amb tothom" al Congrés dels Diputats i ha defensat "l'esperit de diàleg" de la seva formació. "Mantenim el nostre esperit de diàleg, de parlar amb tothom" ha assegurat el candidat d'ERC en una entrevista a l'ACN.

"A nosaltres ens volen donar lliçons de cortesia, a nosaltres, que ens tanquen a la presó. Cortesia, simpatia, empatia, bona voluntat, somriures... nosaltres som els campions mundials en això. Si malgrat estar a la presó, mantenim la voluntat de parlar amb tothom i no ens poden esborrar el somriure de les nostres cares, doncs segur que la nostra actitud és un exemple de com hauria d'actuar tothom" ha defensat Junqueras.

"Nosaltres encantats de reunir-nos amb tothom, no fem cap excepció. Si no ho he entès malament, però, em sembla que el Tribunal Suprem de reunions no ens en deixen fer cap ni una" ha lamentat. "Si alguna cosa em caracteritza és una actitud afable i amistosa, i que no ha canviat tot i estar a la presó" ha apuntat.

L'exvicepresident del Govern ha defensat que "ningú podrà fer tan bé la feina com ERC" al Parlament europeu i ha recordat que ell mateix també és candidat a presidir la Comissió Europea.

"Si hi ha tants partits europeus que s'han posat d'acord que jo sigui el seu candidat, vol dir que ERC s'ha posat a treballar molt més. Hem d'aconseguir el màxim de vots perquè aquesta tasca continuï amb tot l'èxit possible" ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#21 Cataqueee, Montcada i reixac, 19/05/2019 - 13:28

Oriol eres un falso,dialogo y por el otro tenias prepsrado unos mossos pretorisnos una constitucion a tu medida y una hacienda...

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/05/2019 - 00:06

Cibiqueras, aparte de rey del cinismo eres un golpista declarado, así que está claro que no eres nada, pero que nada de fiar. Deberías dialogar con los barrotes durante largos años, a ver si maduras un poco.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/05/2019 - 21:23

Oriol Junqueras en 2008. "En concreto, los catalanes tienen más proximidad genética con los franceses que con los españoles; más con los italianos que con los portugueses; y un poco con los suizos"

economiadigital.es 24-7-2015

Ho deu dir per la seva orondosa humanitat, mes propera a la d´un bovi simmental que a la d´un bailaor de flamenc

#18 Chris, Lleida, 18/05/2019 - 17:10

La esquerra republicana, mai ha demostrat confiança, ni ho està demostrant avuí día.

#2 Fernando, Manresa, 18/05/2019 - 11:22

Aquest element cada dia es més patetic, amb un discurs infantil i ple de falsedats i mentides, talment com l'escena que va representar el primer dia del Judici, amb el seu inflamat "yo amo a España". I encara te la barra de parlar que estar a la presó es un caprici. Està entre reixes perque va delinquir contra la Llei i això té un cost a pagar.

#2.2 Maro maro (azote del facherío), Barcelona, 18/05/2019 - 16:34

Vosaltres que esteu plens d'odi no podeu compendre que un independentista estimi Espanya. Ben segur que estima Espanya. I tu diu un no independentista. Voler autogobernar-se no significa odiar. I aixo costa de compendre al supremacista que odia tota cultura diferent a la seva. Maniqueisme infàntil. Discurs patètic.

#2.3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/05/2019 - 00:08

Que los separatistas queréis a España. Me parto. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,je