Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 21:50h.

Junqueras 'fuig' de la premsa

Abandona el Palau de la Generalitat per la porta del darrere després de més de quatre hores de reunió

Junqueras 'fuig' de la premsa

Periodistes a la porta del Palau

La reunió entre els líders d'ERC i CiU, Oriol Junqueras i Artur Mas, que s'ha fet aquest divendres al Palau de la Generalitat, ha acabat a les 21:45. Després d'una trobada de més de quatre hores cap dels dos dirigents no ha fet declaracions a la premsa i han mantingut la incògnita sobre els acords del pacte de legislatura.

Una vintena de periodistes han esperat, des de quarts de sis de la tarda, el resultat de la reunió entre Junqueras i Mas per acabar de llimar les diferències que els separen del pacte de legislatura. Junqueras, però, ha esquivat la premsa a la seva arribada, igual que ha fet el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. També ho han fet a la sortida.

El president de la Generalitat en funcions, abans de trobar-se amb el líder d'ERC, ha estat reunit durant més d'una hora amb Duran, per marcar les condicions d'un pacte que podria escenificar-se aquest dissabte al Parlament.

Mas ha arribat en cotxe oficial a la Generalitat a les 17:10h de la tarda, després de participar en la sessió inaugural del X congrés que Comissions Obreres celebra aquest cap de setmana a Barcelona.

Fixar la data de la consulta i fixar el llistó de l’impost de successions que es vol recuperar són els dos temes inclosos a la carpeta negociadora. Esquerra vol celebrar un referèndum sobre l’autodeterminació abans del 2014.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Séneca, Barcelona, 15/12/2012 - 19:35

Això i més és el que ens espera de tenir ERC i els seus 'morielborbó' boys agafant pels ous a CiU. Serà un aquelarre continuu i un pas més cap el vertigen de l'enfrontament fratricida amb la resta d'Espanya. No oblidéssiu el paper de aquest partit al 36, i les seves apostes per embolicar la troca.

#9 rafa, lleida, 15/12/2012 - 12:27

Primero que huir es de cobardes, segundo me pregunto de que huye, simplemente das una explicación y para casa. Muy pronto empieza a huir.

#8 Carles Ortí, Barcelona, 15/12/2012 - 12:26

L'actual ERC no té gens d'obrer ni de l'ERC primitiva. És un partit nacionalista conservador de classes mitjanes i/o benestants (només cal veure on treu vots a Barcelona i la Catalunya interior) que defensa únicament els interessos dels separatistes.

#7 Sir James, London, 15/12/2012 - 10:19

Si surt pel darrere és que Junqueras no té cap explicació coherent. Junqueras haurà claudicat davant alguns d'ERC. Davant qui? Cal esbrinar-ho i fer-ho públic, perquè són els qui en cap circumstància admetran un pacte amb CiU, encara que això impossibiliti la independència. Són els Duran d'ERC

#6 Bianor, La Patria de Prim, 15/12/2012 - 08:43

Eso es propio de cobardes y de Mariano.