Publicitat
Política · 13 de Maig de 2019. 16:50h.

Junqueras i Comín se les veuran a TV3

Després del pas d'ERC a Junts per Catalunya

Junqueras i Comín se les veuran a TV3

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha autoritzat que Oriol Junqueras -pres a Soto del Real- i Toni Comín -fugit a Bèlgica- participin en el debat de TV3 per via telemàtica.

"No es pot prohibir la participació en el debat per via telemàtica, si bé hauran d'extremar les cauteles perquè aquesta circumstància no comporti avantatges per cap dels candidats" ha determinat l'organisme, desestimant així el recurs que va presentar Ciutadans i el Partit Popular.

La Junta, tot i autoritzar la participació d'ambdós dirigents independentistes, deixa en mans de la presó de Soto del Real la participació del líder d'ERC.

"Es desestimen, per tant, les peticions del Partit Popular i de Ciutadans sense perjudici que per a la participació del Sr. Oriol Junqueras en el debat sigui necessari obtenir les pertinents autoritzacions que puguin dependre de les possibilitats del Centre Penitenciari" estableix l'òrgan.

La resolució de la Junta té un vot particular que manifesta no compartir l'argumentació de la resta de membres de la Junta i avala l'escrit presentat per PP i C's.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Cris, Barcelona , 13/05/2019 - 23:08

Lo nunca visto, un preso preventivo y un fugado de la justicia,debatiendo lo que es mejor para Cataluña.

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/05/2019 - 18:39

Y todavía algún indigente intelectual seguirá diciendo que España es como Turquía.

#2 Santi, Barcelona, 13/05/2019 - 17:40

En qualsevol pais d'Europa aquest parell estarien tractats com a delinquents que van infringir les lleis per intent de cop d'estat. El panxa-content engargolat pot donar gracies al sistema que li permet estar ben alimentat i tractat com un client de balneari, i l'altre, el fugit, ha d'agrair les enveges que la justicia belga te de l'espanyola.

#1 botifler1914, Sinitaca, 13/05/2019 - 17:28

Mientras sea en TV3 no hay problema, el ganado que lo ve esta ahito de alfalfa estelada.

#1.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 14/05/2019 - 09:39

És que també s´oposen al vegetarianisme? D´altra banda,el símbol del nostre país és el ruc...no sé què te d´estrany.