Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2018. 14:02h.

Junqueras: “impedir la formació del Govern és un regal al 155"

El líder d’ERC adverteix l’independentisme que “fer volar coloms és un acte estèril”

Junqueras: “impedir la formació del Govern és un regal al 155"

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha advertit en una carta que han llegit a la festa de la República del partit que “impedir la formació de Govern és una passa enrere. Si això no ho entenem, si no superem aquest impàs, haurem convertit la victòria del 21D en un un regal al 155”.

“La formació del Govern, la recuperació de les institucions és una necessitat, no és suficient però sí un pas imprescindible per avançar, sense Govern, sense recuperar les institucions, som més febles", ha recordat.

De cara a les negociacions per a la investidura, el líder d'ERC ha avisat també que "gesticular, jugar al curt termini, el soroll buit i fer volar coloms són actes estèrils i sovint contraproduents" i ha apel·lat als valors republicans com "la discreció, la humilitat, l’esforç, la vocació de servei, el sacrifici i la generositat".

Junqueras ha apostat per “seguir amb una lluita pacífica” i ha fet una crida a “no deixar-se endur per la frustració ni caure en actituds maximalistes que no porten enlloc".
 
Considera que “cal perseverar, assentar una sòlida majoria, teixir complicitats i superar la política de blocs mantenir la unitat d'acció dels demòcrates". Alhora ha contraposat aquesta actitud amb "gesticular, jugar a curt termini i fer volar coloms", uns actes que ha qualificat "d'estèrils i sovint contraproduents".

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN POBLE QUE FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT FALTA TENIR UNA BONA POLICIA LOCAL NO SIGUI RACISTA FALTA TENIR, QUI FA EL REGAL AL 155 ES PUIGDEMONT I JUNTS PER CATALUNYA AL PROPOSAR CANDIDATS PERSEGUIDOS, 14/04/2018 - 22:23

JUNQUERAS Impedir FER UN NOU GOVERN CATALÀ Te noms es DIU PUIGDEMONT EX-PRESIDENT I JUNTS PER CATALUNYA . Tambe els seus Titelles i Esclaus que SON E.R.C. Que no sabeu fe res si no hus o manda LA DRETA CORRUPTA CATALANA .UNA VERGONYA .Tenin 155 Per molt temps amb politics inutils i covards con tenin A BERLÍN No Se le a perdido res a E.R.C.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/04/2018 - 20:41

Ciniqueras con su manipulación de siempre. "mantener la unidad de acción de los demócratas" dice. Él que montó un golpe, que el día 6-7 se septiembre se pasó por el forro la democracia, y que luego presionó a Trilemont para tirar a la basura la autonomía. Vaya demócrata de m. estás tu hecho.

#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 14/04/2018 - 19:29

"el soroll buit i fer volar coloms són actes estèrils i sovint contraproduents"

¡Pero leches! ¿ahora te enteras?¿has tenido que ir al trullo para dejar de levitar...?

#5 Alejandro, Barcelona, 14/04/2018 - 19:27

Sí, Junqueras. ¿Sabe qué pasa? que tanto el gobierno central como el autonómico son verdaderas lumbreras, Al revés te lo digo para que lo entiendas, y no aciertan ni una; ambos dos se lo sirven mutuamente en bandeja el uno al otro.¿¡¡Qué cruz, por Dios!!

#4 Veciana, Barcelona, 14/04/2018 - 19:09

Aquesta foto és al trullo? Ho dic per les reixes de la finestra.