Política · 15 de Novembre de 2017. 13:15h.

Junqueras insinua la retirada

Ofereix cedir pas a Marta Rovira

Junqueras insinua la retirada

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha fet arribar una carta a la militància publicada per l'Ara, on postula Marta Rovira com a presidenta de la Generalitat perquè "República té nom de dóna". Rovira va dir dies enrere que els catalans es dividien entre independentistes i opressors. Junqueras diu igualment que Puigdemont "també és el nostre candidat" malgrat que no ha volgut presentar-se amb ell a les eleccions.

"Va sent hora que en aquest país una dona sigui al capdavant, una dona que mai no es rendeix, amb una determinació i un convenciment inigualables, assenyada i audaç alhora, tossuda i obstinada però també dialogant i pactista. Tots al seu costat, no la deixem mai sola. República té nom de dona", afirma Junqueras sobre Rovira.

"Certament, també s’han comès errors. Sí. Ingenus, vam creure que l’Estat mai no s’atreviria a aplicar aquests nivells de repressió. O que la Unió Europea no permetria que el Govern del PP, en nom de la unitat d’Espanya, tolerés tants cops contra la ciutadania i les institucions catalanes", reconeix d'altra banda.

"Amb el nostre vot refusem la repressió, validem les nostres conviccions i objectius i fem que les institucions que han volgut destruir siguin encara més fortes i legítimes", explica. "Hi hem de ser i guanyar-les. I cal dir alt i clar que, en aquestes eleccions, el nostre candidat també és el president legítim, Carles Puigdemont, i el conjunt del Govern, tots i cadascun dels conselleres, tant els que són a Brussel·les com els que som a la presó", conclou.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#33 Cap gros, Palamos, 15/11/2017 - 22:23

Aquesta bleda assoleiada sortida de la catalunya profunda no li dura un asalto a iceta arrimadas i albiol....encara es fotara a plorar....sento vergonya del que passa al nostre pais i de la imatge que donem.

#32 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 15/11/2017 - 20:47

Sisplau, sisplau... ¡Que sigui veritat i es retiri a casa seva a conrear tomaquets i pebrots!

#31 Manu Kopenawa, Barcelona Española, 15/11/2017 - 18:19

Su Excelencia Reverendisima Monseñor del ojo certero, le cede el baculo a Sor Marta del gran poder. Ya lo dijo ella; fins al final... esperemos que este final llegue pronto y sea breve.

#30 botifler1914, sINITACA, 15/11/2017 - 17:46

Ofereix cedir pas a Marta Rovira
Pero si es una palurda!!!!
Republica tiene nombre de mujer (Ines)

#29 Josep, Barcelona, 15/11/2017 - 17:25

el nivelazo intelectual de esta gentuza no tiene límites en lo que puede profundizar el subsuelo

https://www.youtube.com/watch?v=EknpsRDDWKc
https://www.youtube.com/watch?v=Awp6Ag7FmFk