Publicitat
Política · 10 de Maig de 2022. 09:43h.

Junqueras ja no demana la independència

Només "l'assumpció de responsabilitats" pel catalangate

Junqueras ja no demana la independència

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha reclamat al Govern espanyol "l'assumpció de responsabilitats" pel catalangate i en una entrevista a El País ha afegit que s'han de "establir les garanties necessàries que no es repetirà".

Junqueras, que no ha fet cap referència a la independència, ha assenyalat que "la nostra voluntat és poder votar allò que estiguem convençuts que és útil per a la ciutadania". "I és evident que una decisió positiva per al conjunt de la societat és esclarir un espionatge com el que s'ha produït", ha subratllat.

El líder d'ERC ha afirmat que "som aquí per a ajudar al conjunt de la ciutadania" i ha exposat que "coincidirem amb el Govern si rema en aquesta mateixa direcció". "I una part rellevant passa també per garantir a la ciutadania que no serà espiada", ha reblat.

Finalment, ha fet referència a la taula de diàleg i dita que aspira "a la defensa de la negociació política com a instrument de resolució de conflictes polítics". "No li regalarem la bandera de la negociació a ningú, ni tampoc al Govern espanyol, especialment quan no se la mereix", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Leonor, Figueres, 10/05/2022 - 18:36

Antes de exigir deberias cumplir la pena integra por el golpe de estado que diste y no aceptar el indulto que te concedio el traidor mas grande que jamas ha tenido este pais.

#12 Barcelonés , Barcelona no es Cataluña , 10/05/2022 - 16:13

"establecer las garantías necesarias de que no se repetirá"

El golpe de estado que disteis, no?

#11 Marc de Vich, Vich, 10/05/2022 - 14:04

Este hombre igual que todos los que rodean su mundo de mentira a base de pasta ajena, cometieron un gran error estratégico, dejaron ver sus verdaderas intenciones y quienes eran sus compañeros de viaje, capaces incluso de pactar con Putin. Ensanchar por mucho que se disfrace de oso domesticado, no va a ensanchar nada, si acaso pedir perdón y ni eso

#10 Onofre de Dip, Vigo, 10/05/2022 - 13:12

"Som aquí per a ajudar al conjunt de la ciutadania." Y después de leer esto uno se pregunta qué ocupa más espacio en Junqueras, si la grasa o el cinismo.

#9 Andrea, Barcelona, 10/05/2022 - 12:40

Pero qué cuajo tiene!!! Con todo lo que hicieron y siguen haciendo ellos sin pedir perón, va de perdonavidas!!! Anda y que te ondulen...