Publicitat
Política · 21 de Maig de 2015. 10:53h.

Junqueras justifica no penjar l’estelada

L'alcalde de Sant Vicenç dels Horts al·lega que “abans d'independentistes som demòcrates”

Junqueras justifica no penjar l’estelada

Junqueras, a RAC1 (foto:ERC)

El president d’ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a El món a RAC1, ha justificat que a Sant Vicenç dels Horts no onegi l’estelada perquè “som un consistori de 21 regidors. Nosaltres en tenim 6. N'hi ha 15 que no són dels nostres i no tots estan d'acord a tenir l’estelada penjada”.

“Abans d'independentistes som demòcrates i no prendrem una decisió en contra la majoria democràtica d'un consistori que majoritàriament creu que és millor no posar-la”, ha indicat, a més de recordar que “hem optat per una opció molt digna que és tenir la bandera catalana”. "Seria el colmo pensar que és dolent tenir la bandera del teu país al balcó de l'Ajuntament. Senzillament, per una raó molt democràtica”, ha afegit.

Pel que fa a Rodalies, ha considerat que “la solució, com la llei Wert, és la independència. Si no, ens passarem anys i anys i panys discutint els mateixos temes”. “Caldria que tinguéssim l'opció de poder canviar d'operador si així ho decidíssim els ciutadans de Catalunya. Però aquesta opció no la tenim. Aquesta contradicció es resol amb la independència”, ha opinat.

Finalment, ha deixat clar que “em sembla perfecte que qualsevol persona, es digui Teresa, Lucía o com es digui, doni la seva opinió”. “Dins de l'Església espanyola, hi ha sectors molt conservadors que tenen una especial al·lèrgia que la gent parli amb la llibertat, i tenen una opinió molt dura i d'antic règim sobre la unitat d'Espanya”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 Cosa nostra, bcn, 21/05/2015 - 21:40

El de la DUI nens, el de la DUI...

#10 jotaeme, Mataró, 21/05/2015 - 18:40

....Lo que quiere decir que los ayuntamientos que la cuelgan no son demócratas. Bien, vamos bien.
Sobre la iglesia que va a decir él, Católico, hasta la médula. Si es que el pequeñoburgués aunque se vista de esquerra, burguesito se queda.

#9 anna, Barcelona, 21/05/2015 - 14:12

En canvi volia que Mas fes el 9N tal com s'havia convocat i sense el permís de l'estat. Finalment es va fer però amb un altre format , i Junqueras hi va col.laborar a contracor com si Mas els hagués traït. Qui l'entengui que el compri.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 21/05/2015 - 13:21

Nomes es una incoherencia mes d´un incoherent, d´un personatge que encarna un projecte delirant i sense cap sentit ni viabliitat i que preten projectar a la colectivitat els seus fantasmes i dimonis personals, que es incapaç d´admetre que nomes te la receptivitat d´una petita part del la societat ca

#7 Jordi, BCN, 21/05/2015 - 13:06


2015 Oriol Junqueres = 1935 Alejandro Lerroux.