Política · 9 de Febrer de 2020. 12:43h.

Junqueras nega haver enredat l'independentisme

"La prova és que som a la presó"

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha negat que enganyessin a un sector de l'independentisme amb el procés en l'entrevista que va concedir a el programa programa de Lo de Évole, que emetrà La Sexta aquesta nit.

Junqueras afirma que "juguem les nostres cartes molt bé i prova d'això és que som aquí". "No tenen ni idea; tots els que van liderar la repressió ja no estan en l'escena política". "Les urnes els han fet fora, a mi no", manifesta.

Sobre la seva estada a la presó, el periodista Jordi Évole li diu a Junqueras: "Hi ha qui diu que vostè està en el 'hotel Lledoners'", al que el líder d'ERC se'n riu i respon: "Ja ho veieu. Si això és un hotel..."

A la pregunta de a què dedica el temps a la presó, Oriol Junqueras compte que dóna "classes de tot tipus". "Dono, per exemple. Una classe d'història i cinema", explica el dirigent independentista.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#33 Montserrat, Barcelona, 10/02/2020 - 10:06

La vergonya es que un canal de tv transmeti una entrevista a un miserable delinquent que tant mal al pais i que li ha sortit barato per la pena que li han imposat, tanmateix el molt bandarraestà rentabilitzant l'estada a l'hotel Lladoners perque es l'unica cosa que pot podar en el seu miserable curriculum. Es un element d'un cinisme total.

#32 M, Sabadell, 10/02/2020 - 09:31

El hecho de estar en la carcel no prueba que no mintiera, solo prueba que incumplieron la ley.

#31 Ramón, BCN, 10/02/2020 - 09:25

Junqueras tiene cara de bonachón, pero si está en la cárcel es por incumplir gravemente las leyes, en su día engañó a los catalanes y continúa haciéndolo a través de la entrevista a Jordi Évole...pero se saltaron las leyes por si les salía bien, pero les salió mal y toca pagar por ello. Otros también delincuentes han sido cobardes y escapar

#30 arm, figueres, 10/02/2020 - 08:43

perque Evole no li va preguntar per les 4000 empreses que varen marxar? es va pactar que no li preguntes sobre les empreses que habien marxat?

#29 Josep, mollerussa, 10/02/2020 - 08:26

No he enganyat ningu.....i si miento que me vuelva guercho.