Publicitat
Política · 9 de Maig de 2019. 11:30h.

Junqueras: "No ens rendirem"

"Tornaré, perquè guanyarem"

Junqueras: "No ens rendirem"

El líder d'ERC, Oriol Junqueras s'ha acomiadat del Parlamentat en boca del diputat republicà Gerard Gómez del Moral, que ha llegit una carta escrita des de la presó de Soto del Real: "Tanco una etapa sabent que no ens aturarem i no ens rendirem encara que ens amenacin o ens empresonin".

Junqueras ha dit que "si algú creia que desistiríem o renunciaríem és que no ens coneixen. Tornaré, perquè guanyarem". "És aquí on s'han de dirimir els conflictes polítics", ha afegit.

Gómez del Moral, per la seva banda, el republicà ha expressat agraïment a la cambra per tot el que ha après i ha recordat també Jordi Turull: "L'abraçada que li vaig fer quan sabíem que aniria a la presó".

"La paraula ha de quedar sempre", ha continuat, i cita Antonio Machado: "'Todo pasa y todo queda, y lo nuestro es pasar'". També cita Lluís Llach: "Que tinguem sort, perquè de la nostra sort també en depèn el nostre país".

moral.jpg

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 Alcoberro´s, Barcelona , 10/05/2019 - 09:22

La justicia de este país ha perdido toda credibilidad. Aún los están juzgando y siguen amenazando.

#22 Sergi, Bcn (Espanya), 09/05/2019 - 16:58

Tranquilo. Nosotros tampoco.

#21 Onofre de Dip, Barcelona, 09/05/2019 - 16:42

No es rendirà perquè sap que, en el moment oportú, un exèrcit d’àngels armats amb espades flamígeres vindran a alliberar-lo de la seva esclavitud egípcia. Fet això, i sotmesos per l’espant els enemics (i no tan sols els espanyols), tot flanquejat pels nostres bisbes, proclamarà des de dalt del Tibidabo la República Cristiana de Catalunya.

#15 Visquin els Països~ANDALUSOS !!! ... ANDALUCÍA, BADAJOZ, MURCIA, CASTELLAlaNOVAsud,, LaVegaBaixa, ALEMTEJO, ALGARVE, GIBRALTAR, el RIF, CeutaMelilla, CANARIAS, HISPANOamérica..., 09/05/2019 - 14:43

=LA QUIEBRA DEL ESTADO DE LAS AUTONOMÍAS=

En ESPAÑA...
=SOBRAN LAS AUTONOMÍAS=; así de claro...

El Estado de las autonomías, que surgió de la Constitución de 1978,
ha FRACASADO rotundamente,
convirtiéndose más bien en el "Estado de las ANOMALÍAS"...

#14 Didac, Barcelona, 09/05/2019 - 14:41

Lo content que està aquest personatge en la seva reclusió dins la gàbia, ben alimentat com aixi ho demostra el seu aspecte fisic, la satisfacció de saber que la justicia li ha fet la seva campanya sense tenir que demostrar res, perque quan era conseller li van marxar quatre-mil empreses i ell no va fer, només escalfar cadira i cobrar. Farsant!