Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2016. 22:29h.

Junqueras no es juga una mariscada a que serem independents

El vicepresident al·lega que “amb vostè, no”

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha evitat jugar-se una mariscada per la independència si Catalunya esdevé independent l’estiu vinent, malgrat refermar el seu compromís amb una “República independent, justa i lliure”. El també conseller d’Economia ha al·legat que “amb vostè no vull compartir una mariscada”, després que e-notícies li hagi preguntat si estava disposat a jugar-se’n una “si no som independents l’estiu que ve”.

Per altra banda, Junqueras també ha negat que s’hagi modificat el full de ruta pel fet que el Pacte Nacional pel Referèndum tingui com a objectiu celebrar un referèndum -fins i tot pactat amb l’Estat- en comptes d’avançar cap a la independència.

“Ningú parla d’independència? Nosaltres segur que sí. Sempre, sempre parlarem d’independència. Vaja, sempre ho hem fet, i ho farem. El nostre compromís és ben conegut per tothom, estem aquí per fer una República independent, justa, lliure. I per tant, és evident que no hi renunciarem mai”, ha afirmat el vicepresident del Govern en resposta a una pregunta d’e-notícies.

Oriol Junqueras (foto: ERC)
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 29/12/2016 - 03:54

Sentir el Junqueras dir "per tant és evident ..." és molt del dia de la marmota, no?

#22 ELS ALLUERNATS, Barcelona, 25/12/2016 - 10:12

Una mostreta mes, del grau d'incertesa i confusio
en que els idepes, tenen segrestada a l'estimada Patria

Es que es SEGUR que anirem tots plegats
al pais de les maravelles

vendre FUM FUM FUM cada dia es varat
encara que als catalans ens surti cart

#21 Jordi Romaguera i Cubedo, l´Hospitalet de Llobregat, 25/12/2016 - 00:06

Ben fet. El joc és dolent sempre. A més, ell diu que no se la juga amb qui li fa la pregunta, no pas amb algun amic o conegut. Per tant, el titular, avui està mal fet, ja que es pot interpretar d´altra manera. Darrerament aquests d e-notícies no l´encerten gaire. Però bé seguirem llegint i escriv

#19 Cat Show, Riudoms, 24/12/2016 - 17:58

El marisco no es muy bueno para su gota ni para su pelotazo mental.

#18 arm, figueres, 24/12/2016 - 16:13

molt bon pregunta Rius, aquesta classe de preguntes son las que s´han de fer a Jonqueras, recordo que va dir que els pressupostos del 2014 serien els ultims autonomics, tambe se li podria preguntar per aixó, o igual que l ANC diu cada 11 de setembre sera l ultim, i porten 3 anys aixi, a veure si algun