Publicitat
Política · 10 de Gener de 2020. 18:32h.

Junqueras no podrà exercir d'eurodiputat

El Parlament Europeu fa cas al Suprem

Junqueras no podrà exercir d'eurodiputat

El Parlament Europeu ha retirat a Oriol Junqueras la condició d'eurodiputat aquest divendres després que el Tribunal Suprem ratifiqués la decisió de la Junta Electoral Central d'inhabilitar el líder d'ERC.

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, ha anunciat que deixa de considerar el dirigent d'ERC europarlamentari des del 3 de gener, dia que va rebre la comunicació de la Junta Electoral Central en la qual s'establia que "són inelegibles els condemnats per sentència ferma, a pena privativa de llibertat, en el període que duri la pena".

En un comunicat, el president del Parlament Europeu afirma que "segons la jurisprudència del Tribunal de Justícia Europea, el Parlament Europeu està obligat a prendre nota sense dilació de les decisions que, amb caràcter definitiu, prenguin les autoritats judicials competents dels estats membres". La decisió serà comunicada oficialment per David Sassoli a l'inici de la sessió plenària a Estrasburg que tindrà lloc aquest dilluns 13 de gener.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Galba, Barcelona, 11/01/2020 - 19:37

No pot ser! Ja ho sap la Rahola? I què farà Europa sense ell?

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma , 11/01/2020 - 11:06

Cuando las gonadas de un compinche veas cortar nada de remojos, coge el dinero y corre

El Vaquilla

#20 Vicente, Barcelona, 11/01/2020 - 10:32

Junki eres el colmo de la mala suerte. Llevas dos años pringado en la cárcel y encima les solucionas y arreglas la vida a los fugados que te traicionaron. Haztelo mirar chaval.

#19 xavier fabra, olesa de monserrat, 11/01/2020 - 10:00

querido ñordo de tabarnia , jajajajajaja jajajajajaja ajajajajajajaja

#18 Montse Quatre, Barcelona, 11/01/2020 - 09:40

Encara que Europa hagues dit el contrari, l'osito no podia sortir de la gabia de cap manera, doncs sort tenim i hem tingut sempre que el Suprem hi ha veritables professionals que no es deixen influenciar per l'exterior. Una bona dosis de xarop de trena i després sortirà com nou, fins i tot diuen que vol ingressar en un monestir per demanar perdó