Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2019. 10:38h.

Junqueras no se'n penedeix

"Tornarem i tornarem més forts"

Junqueras no se'n penedeix

L'exvicepresident del Govern i president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha escrit una carta a la militància després de fer-se pública la sentència que el condemna a 13 anys de presó i ha afirmat que "tornarem i tornarem més forts". "Som la generació que hem nascut per guanyar. Som la llavor de totes les victòries. No en tingueu cap dubte, tornarem i guanyarem", ha reblat.

Junqueras ha atribuït la sentència del Tribunal Suprem a la "venjança" i a "l'orgull ferit". "Davant d’aquells a qui només els mou la voluntat de fer mal, els diem que avui no acaba res, ni venceu ni convenceu", ha advertit.

"Avui -ha dit- la democràcia a l’Estat espanyol ha fet fallida i els seus poders exerceixen la venjança perquè no entenen de justícia, de política ni de processos democràtics. Demostren un cop més que la unidad del Reino de España està per sobre de qualsevol cosa, fins i tot, de la reputació internacional i, probablement, de la supervivència del seu propi estat".

El líder d'ERC ha exposat que "els catalans no tenim alternativa, no hi ha una altra opció que construir un nou estat per fugir d’aquest que persegueix demòcrates, prohibeix votar i protestar i empresona per idees polítiques".

Finalment, Oriol Junqueras ha afirmat que "la independència esdevé avui encara més que mai una necessitat per poder viure en una societat més lliure, més justa i més democràtica". "Jo no vull que els meus fills creixin en aquest estat corrupte, insensible i demofòbic i us ben juro que no descansaré fins a aconseguir-ho", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Kurtz, Bcn, 14/10/2019 - 14:32

Quan el Corrupte insulta dient corrupte... Tota la pasta que s’ha gastat en La Charlotada.... i els xavals mentre estudiant en barracons... no té vergonya el Corrupte!

#11 Lluis Gibernau, Girona, 14/10/2019 - 13:27

Junqueras ha declarat que no acceptara cap indult ni cap rebaixa de la pena.

Literalment:“com cristià i bon creient que soc, penso i estic convençut, que nostre senyor està amb mi i en mi, així donç la paraula del jutge per mi es com la paraula de déu”

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/10/2019 - 13:22

Los Tejeros nunca se arrepienten.

#9 Oloti, Olot, 14/10/2019 - 12:19

Pero tornareu amb basto

#8 Santi, Barcelona, 14/10/2019 - 11:10

Aquest hauria de donar gracies de tenir una condemna tant justa i aixi formarà part del seu trist curriculum, perque al marge de tenir l'honor de que li van marxar tres mil empreses i les dues uniques entitats bancaries mentre ell era conseller d'Economia, aquest paràsit no te cap valor. Ara a fer un regim d'anys a Soto i després a buscar feina.