Publicitat
Política · 28 de Gener de 2020. 09:38h.

Junqueras percep la presó com una inversió

El líder d'Esquerra destaca la "bellesa poètica"

Junqueras percep la presó com una inversió

L'exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, durant la seva compareixença al Parlament, ha considerat que "la presó és un pas més cap a la llibertat, és gairebé d'una bellesa poètica". Junqueras ha remarcat que "estic molt content". "Sóc feliç gairebé sempre", ha afirmat, a més d'explicar que "estic gairebé com un gínjol d'estar amb vosaltres".

"Estimo el diàleg, la democràcia i el parlamentarisme", ha reivindicat, a més de mostrar-se disposat a "establir diàleg amb tothom, també amb aquells que han aplaudit de manera entusiasta la nostra presó".

El dirigent d'ERC ha deixat clar que "més independentistes que nosaltres no ho ha ningú". "No tenim por, no n'hem tingut mai. La presó és un pas més cap a la llibertat, és gairebé d'una bellesa poètica", ha valorat. Junqueras creu que "res del que hem fet és delicte, defensar la República i la independència no és delicte". "La nostra presó és injusta", ha dit.

Junqueras també ha descartat que l'independentisme reculi perquè "un cop alliberat el geni és difícil posar-lo de nou dins la llàntia". "Els meus besavis van estar a la presó acusats de rebel·lió, hi ha una certa continuïtat familiar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#32 pep martínez, Barcelona, 28/01/2020 - 23:25

Por los 10 kg. que ha ganado, intuyo que la inversión es en panceta y papas fritas.

#31 Jo no dialogo amb delinqüents colpistes, Aquí mateix, 28/01/2020 - 21:41

I encora ens "perdona la vida", què s'ha cregut! La llei s'aplica i punt. No hi ha marge per a cap "diàleg" i menys amb colpistes presidiaris. Espero quedi ben clar. No sé en què pensa "invertir" però si creu que "ho pot tornar a fer" ens tindrà al davant amb la llei a la mà i defensant els drets constitucionals, fins al final.

#30 El geni de la llàntia, a veure qui la diu més grossa, Bagdad, 28/01/2020 - 21:34

Oscar Wilde, bellesa poètica, la viva imatge d'un gínjol -passat de donuts, però ell va de gínjol- i ara el geni de la llàntia. Quan venen els loqueros, si us plau? Aquest home és insoportable, a banda de perillós i delinqüent. Sembla mentida que hàgim d'estar aquí aguantant les seves bajanades. A qualsevol país civilitzat el tancaven sine

#29 Si, trenca famílies i trenca paisos, Bcn, 28/01/2020 - 20:19

Te una jeta brutal aquest trenca famílies, si, si, a tu t'ho dic, fati-bombi.

#28 anti-nazis, Barcelona, 28/01/2020 - 18:22

Mosén, ¿los hijos bien ?