Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2020. 09:22h.

Junqueras qüestiona el Consell per la República

"No representa el conjunt del moviment"

Junqueras qüestiona el Consell per la República

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha qüestionat, en una entrevista al Més324, el Consell per la República que presideix Carles Puigdemont perquè, segons ell, "no representa el conjunt del moviment".

Junqueras ha manifestat que "hi ha absències molt destacades, i sovint s'ha utilitzat més com una plataforma per un interessos concrets que pel conjunt del moviment". "És imporant treballar-hi conjuntament per fer-lo més plural", ha afegit.

El líder d'ERC també ha aprofitat l'entrevista per replicar les declaracions de l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que considerava l'autonomia era un dels "obstacles" per assolir la independència.

Oriol Junqueras creu que "tot el que hem pogut fer avui és gràcies a l'autogovern i les institucions pròpies que hem tingut, des de la Mancomunitat, la Generalitat republicana o l'actual". "Sense la feina de molts d'ells no tindríem l'oportunitat de guanyar com tenim avui", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Benet S., Barcelona, 02/10/2020 - 19:53

De mica en mica van ensenyant la poteta...i els cau la careta lentament pero eficaçment. Aquest panxacontent ja parla del "moviment" i se li fa la boca aigua pensant, entre reixes, el que sería d'aquest dissortat pais si aquell cop que va encapçalar hagués triomfat. Avui compterien amb Veneçuela i amb Corea de Nord. Es un llop amb pell d'ovella

#7 El Sifoner, Castelló, 02/10/2020 - 17:28

(..El presidente de ERC, Oriol Junqueras, ha cuestionado, en una entrevista en Més324..)
Otra entrevista, ¿y van?, collonsss. ¿Pues no esta oprimido y le tienen recortado su derecho de expresión? Esta España se parece cada vez mas a Turquía. "La mare que els va parir" que a gusto se quedo.

#6 jvcs, barcelona, 02/10/2020 - 15:09

No representa al conjunto del movimiento".....se referira al movimiento nacional ¿? jejeje erc tiene el nombre de opereta !

#5 Marcial, Santa Coloma, 02/10/2020 - 13:11

Eso lo cuestiona junqueras y todo el mundo, tiene la misma trascendencia que la del club de macrané de Cornellà del Terri. Esa entelequia es una fantasía que el pelanas montó para poder ser presidente de algo, colocar a los amiguetes y sacar 10 lereles a 90 mil pardillos. Un tocomocho del copón.

#4 joan, manresa, 02/10/2020 - 11:24

El Casal, obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--" Que no son gegantes senyor...,sinó molins de vent..."""---Sr.Junqueras, toqui de peus a terra...,una cosa es lo que voldríem, i altre lo que tenim...,i per favor, prou de jugar amb minories. Naltros també voldríem altre il·lusió.., pro la realitat es dura. Cal acceptar els que