Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2012. 09:57h.

Junqueras rebutja fer-se la foto amb l'estelada

Al·lega a La Vanguardia que "és una bandera de combat i quan siguem un Estat independent tindrà el seu lloc en un museu"

Junqueras rebutja fer-se la foto amb l'estelada

Imatge d'Oriol Junqueras

El president i candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha declinat fotografiar-se amb l'estelada per a l'entrevista que publica La Vanguardia. En un destacat s'explica que "Oriol Junqueras ens sorprèn quan declina sortir amb l’estelada".

El líder d'Esquerra al·lega que "l’estelada és una bandera de combat i quan siguem un Estat independent tindrà el seu lloc en un museu, però la bandera de Catalunya és la senyera i serà la que representi el nostre Estat sobirà' i, en aquest sentit, s'afegeix que que "cap candidat no ha volgut sortir a la foto amb l’estelada".

En l'entrevista Junqueras afirma que si Catalunya afirma que va fora després de les eleccions al Parlament del 25-N hi haurà "dos terços del Parlament a favor i després un referèndum clar".

El candidat republicà afirma que "com a eurodiputat, i avui com a candidat d’ERC, continuo tenint contactes amb representants i alts càrrecs d’Itàlia, Alemanya, França, Gran Bretanya…" i afegeix que "ens diuen que abans de donar-nos suport “We need a democratic mandate” (necessitem un mandat democràtic)..."

Finalment, en cas d'independència, Junqueras expressa que "veuran com amb l’Estat espanyol serem bons veïns: en nosaltres tindrà un excel·lent aliat en política internacional. L’Estat espanyol serà el primer beneficiat de la nostra independència".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#35 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 13/11/2012 - 04:56

JUNQUERES I ARTUR MAS Son almas jemelas fam al mateix els dos la mateixa politica de dretes .Els dos volem abaixar impostos als Rics aixo perjudiqui molt als més pobres Cada dia més beix MES Nacionalista a Junqueres no pas Independentista E.R.C. La ba cagar al ferlo lider del partit

#35.1 guillem, bcn, 13/11/2012 - 08:52

Jo no crec que s'assemblin. Jo veig més equilibrat i honest aquest bon home que la serp vanitosa d'en Mas. El nacionalisme reaccionari i antisocial de Mas fa por.

#34 ELISA, GIRONA, 13/11/2012 - 04:12

doncs l ALFRED BOSCH NO VA TENIR CAP REPARO DE TREURA LA A L ATRIL DE LA CAMBRA DE DIPUTATS

#34.1 Carles, Cardona, 13/11/2012 - 10:13

Elisa l'alfred va treure l'estelada a Madrid perquè allà si que estem en combat permanent mentre no siguem lliure, però quan siguem independents la nostra bandera serà la senyera.

#33 Miquelet, bcn, 12/11/2012 - 23:50

El deliri nacionalista ens està donant un de riures ... Desprès d' Artur "Moises" Mas, arriba Oriol 'Napoleó" Junqueras.

Aquest és el que deia això de mantenir la nacionalitat espanyola i dotar els mossos de bazokes oi?

#32 carles, Barcelona, 12/11/2012 - 22:30

que podem esperar de uns polítics que no son capaços de dir NO o son capaços de fer tot per guanyar vots - la foto ho diu tot !!!

#31 Xipolleig, Barcelona, 12/11/2012 - 19:20

Un no cal que porti l'estelada amunt i avall, com si fos un mocador de tela, per creure que el millor futur pel seu país passa per la independència,fet per altra banda, ple de seny.
Ara el que sí que cal és tenir un bon assessor perquè t'avisi quan en una fotografia fas el ridícul