Política · 5 de Setembre de 2019. 09:02h.

Junqueras reclama eleccions

El líder d'ERC proposa "un govern de concentració"

Junqueras reclama eleccions

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a l'Aquí Cuní (Ser) considera que "en les circumstàncies actuals, seria bo que el govern de Catalunya representi tal com sigui possible al 80% de la societat catalana que està en contra de la repressió, d’una solució negociada i de que els ciutadans de Catalunya puguin decidir el seu futur amb el seu vot. Per això, seria bo un govern de concentració, tal com han explicat molt bé en Pere Aragonès i en Roger Torrent".

En aquest sentit assenyala que "estic segur que cap demòcrata hauria de tenir por al vot dels ciutadans expressat en unes eleccions. El millor aval sempre és el del conjunt de la ciutadania". També remarca que malgrat les discrepàncies entre ERC i JxCat "tinc confiança en el Govern de la Generalitat i, molt especialment, en el vicepresident Pere Aragonès". "El camí cap a la República no serà fàcil, ni ràpid ni indolor, però tothom ha de tenir clar que és irreversible", conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Catadisney, Mont Tebar, 30/06/2020 - 13:06

Poblet. Poblet.- Aun esta profanando el Monaterio q recontruyo Franco despues que los ERC/Companys lo saqueran y quemaran en 1936. Vaya pocavergonya aquet parrac den Junqueras. Un vivales.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/09/2019 - 14:29

"Eleccions autonomiques"


Perque despres els descreguts de mena dubtin de la capacitat dissuasoria i reeducadora de la dieta taleguera

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/09/2019 - 13:42

Perque creieu que l´esquerra espanyola historicament ha abominat del reaccionarisme feixistoide i insolidari d´ERC que es qui ha impulsat i protagonitzat aquesta miserable astracanda i que ara preten minimitzar fins i tot negar per eludir qualsevol responsabiliat penal, social i politica ?

#7 botifler1914, Waterlix, 05/09/2019 - 13:05

A ver cuando teneis lo que hay que tener para romper con los post-convergentes.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/09/2019 - 12:09

Vale, Junqueras quiere elecciones;
pero eso el Puchi se lo pasa por los cordones.