Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2011. 15:06h.

Junqueras recomana CiU fer primàries

"Si algú vol seguir el nostre exemple seria una decisió correcte

El futur president d'ERC, Oriol Junqueras, va recomanar CiU, en roda de premsa, fer primàries per escollir el candidat a les properes eleccions generals. "Atès que nosaltres som demòcrates i que estimem la democràcia, potser seria convenient que tothom seguís el model d'ERC", va assenyalar.

El dirigent d'ERC es va mostrar partidari que a la resta de partits "entre tots els militants decidissin els candidats, el presidents i els secretaris generals". "Estem molt satisfets i orgulllosos del nostre procés", va apuntar.

Junqueras va propsar finalment que "si algú vol seguir el nostre exemple seria una decisió que des del nostre punt de vista seria correcte".

Junqueras, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xasi, Bcn, 03/09/2011 - 13:27

Junqueras, cuidat de casa teva i deixa que cada partit faci el que vulgui. Mira dintre del teu partit i veuràs que fa anys i panys que uns us menjeu als altres per acconseguir el poder. Peró ja heu vist els resultats. El poble us ha donat l'esquena

#1 Josep, Maresme, 02/09/2011 - 19:43

Aquest Junqueras deu estar de conya no. Ara volen donar lliçons? De què Junqueras de què, de com es cuina i es munta un tripijoc com el tripartit i que acabeu sent un titella del Monti, apa Junqueretes apa ...