Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2011. 12:40h.

Junqueras recorda a SI que ERC té "un projecte propi"

Descarta el pacte perquè "no som responsables de les decisions dels altres"

Junqueras recorda a SI que ERC té "un projecte propi"

Junqueras, en roda de premsa

El futur president d'ERC, Oriol Junqueras, en roda de premsa, ha rebutjat les condicions de SI per a pactar de cara a les generals i ha recordat que "nosaltres estem en un projecte propi, que vol ser obert i transversal, que parla amb la societat del nostre país".

Junqueras ha assgurat que "vestirem un projecte al voltant d'ERC i d'escoltar la societat civil". Tot i això, ha volgut deixar clar que "la resta de formacions són molt respectables, només faltaria".

"Totes compten amb el nostre respecte i segur que quan prenen decisions les prenen amb la millor voluntat del món, però en tot cas nosaltres som responsables de les nostres desicions, no de les que prenen els altres", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 angel, cardedol, 02/09/2011 - 18:30

si clar amb PSC-PSOE´cs com sempre. Si no voleu la untitat independentista val mès que poseu ERE= Esquerra Republicana Española. si cada vegada voten menys gats a ERC, que no ho veus?

#16 Manu, Barcelona, 02/09/2011 - 13:28

Projecte propi? Molt bé... per això es forjen les coalicions en comptes de fusionar-se.

I per això existeixen les negociacions, per arribar a un punt d'acord i perquè els independentistes no acabem votant els pressupostos d'en Zapatero al Congrés, per exemple.

PARLIN, NEGOCÏIN.

#15 Lubov, Bcn, 01/09/2011 - 19:03

Projecte propi ERC? Després de deixar la caixa buida i arruïnar el país amb el tripartit, ara que volen, un revival del malbaratament? Ufff colla de vividors que no han treballat mai a la vida.

#14 cartanya, bcn, 01/09/2011 - 19:00

ERC té "un projecte propi" Si, a ERC, tenen el projecta propi, que al partit l`hi arribin €, i si algú pregunta per Catalunya,els hi diran, lo mateix que van dir en els dos tripartits:? Catalunya que s? espavili sola?.

#13 Gil, Salou, 01/09/2011 - 17:58

No es tracta de d'un projecte sobre l'altre, es tracta de seure's, parlar i entendre's.

Oriol, com a mínim t'hi hauries pogut seure.