Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2020. 10:50h.

Junqueras recupera la via unilateral

Després de “preparar-nos millor”

Junqueras recupera la via unilateral

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha afirmat que “no es pot descartar mai la via unilateral. No ho hem fet mai, malgrat que hi ha molt d’interès a fer-ho creure. Una altra cosa és que defensem enfortir-nos i preparar-nos millor abans de tornar-ho a intentar”.

“Com més força siguem capaços d’acumular més podrem avançar. Ningú que vulgui guanyar la llibertat del país, pot defensar que és millor ser menys que ser més”, ha afegit.

D’altra banda, ha explicat que “només hi ha una solució per acabar amb la causa que és l’amnistia. L’Estat ha de ser capaç de tornar a la política un conflicte que és polític”, ha manifestat.

Junqueras ha lamentat que “busquen la venjança. Hem estat molts i molts dies sense poder veure les famílies, que saben que és el més difícil, i moltes hores a les cel·les per la quarantena de la Covid”.

“La manca d’una estratègia conjunta i d’una diagnosi compartida de l’octubre del 2017 és una de les debilitats del moviment independentista. Cal seure i consensuar una estratègia compartida per seguir avançant”, ha considerat.Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#42 Chris, Lleida, 28/09/2020 - 16:52

Podría prepararse la vista mejor en su lugar, aunque me cuesta considerar que es mas difícil; si adoptar la unilatelaridad con resultados tangibles, o su percepción visual del entorno que le rodea.

#41 Neferu, Barcelona, 28/09/2020 - 13:29

Menuda mascareta lleva. ¡¡Si será por lazos!1 Claro que cuantos más lazos, más lazi se es ¿No? No me extraña.

#40 Coque, El Centro de Tabarnia, 28/09/2020 - 11:04

Nada de lo que preocuparse.
Declaraciones que como único objetivo tienen echar alfalfa a sus seguidores mas hiperventilados pensando en clave electoral

#39 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 28/09/2020 - 10:58

Estaremos preparados. No nos dejaremos derrotar por basura totalitaria como vosotros. Viva Tabarnia. Créeme separatas en pocos años será vuestra pesadilla.

#38 Omar Al Traqtoriani, Khalifat de Qatarlunyistán, 28/09/2020 - 10:56

Estimat Oriol, que Al·là et tingui sempre en la seva Glòria, no importa si som pocs o som molts, només importa la voluntat d'Al·là. Expulsarem l' infidel Estat espanyol de la nostra Terra. Perquè no hi ha més Deu que Al·là i Muhammad és el seu profeta.
Allah uh akbar!!!!

#38.1 Risitas, Estremera, 29/09/2020 - 01:45

jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja