Publicitat
Política · 19 de Març de 2017. 11:02h.

Junqueras reivindica la missa a l'ABC

Al costat de Tamara Falcó, El Juli, Bertín Osborne, Cospedal o Montoro

Junqueras reivindica la missa a l'ABC

Portada

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, és una de les personalitats que participa de la portada del diari ABC, on "toreros, famosos i polítics" reivindiquen que "jo sí vaig a missa". El diari diu que el vicepresident català "dóna la cara a l'ABC en nom dels deu milions d'espanyols que participen regularment de l'Eucaristia, sigui en el temple o davant de la televisió".

Els acompanyants de Junqueras en aquesta portada són Tamara Falcó, El Juli, Bertín Osborne, Maria Dolores de Cospedal, Cristóbal Montoro, Luis de Guindos, Juan Ignacio Zoido, Borja Prado, Pablo Casado o Begoña Villacís.

"Sóc catòlic i vaig a missa quan puc. L'eucaristia a la televisió ofereix un servei útil, com ho demostren les audiències. El que no és obligatori veure no pot considerar-se com una intromissió en la llibertat de ningú. No comparteixo tancar el ventall de serveis que la gent pot necessitar", afirma el dirigent republicà.

24 Comentaris

Publicitat
#21 pepe.----, andorra, 20/03/2017 - 11:39

menudo debate chorra para desviar atencion.....Los de podemos con tal de no hablar de los problemas reales de España son capaces de cualquier cosa.

#20 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/03/2017 - 11:35

Lógico, es que lo que dice Junqueras "Va a misa". A veces, la izquierda y la derecha se tocan.

#19 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, NOPODEN DEIXAR LA DEFENSA DE LA FE CATOLICA NOMES ALA DRETA QUE NO SON MOLT CRISTIANS fen POLITI, 20/03/2017 - 07:09

L´ESGLESIA Catolica con la POLITICA ja bones i dolentes persones dintra de elles ,CARITAS que ajuda i MOLT als més Pobres es de la Iglesia es algu bo EL SANT PARE FRANCESC Fa moltes coses bones grans canvis EL PAPA DE ROMA que ja ara es un dels millors que te i tindra la IGLESIA .

#18 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, CardedeuEstaciondeTrensinMarquesina, 19/03/2017 - 20:44

7 ) Anar a MISSA No es fa ser pas Bones Persones , alguns Homes que anaben a MISSA DESPRES MALTRACTABEN a les seves dones .Altres anaben a Missa i eren Poitics CORRUPTES i LLadres i anaben de putes .. A nar a Missa o portar Traje no els fa ser millors persones

#17 I tant!, Barna-Sants, 19/03/2017 - 18:13

A veure, el Junki és un missaire dels de tota la vida. No ho sabíeu?

#17.1 Marta de Sabadell, Sabadell, 20/03/2017 - 16:06

I no anar-hi tampoc et fa millor.