Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2010. 11:29h.

Junqueras s'afilia a Esquerra

L'eurodiputat s'ofereix com a alcaldable d'ERC a Sant Vicenç dels Horts

Junqueras s'afilia a Esquerra

Junqueras, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat per Esquerra, Oriol Junqueras, ha anunciat a través d'un article al diari El Punt que s'afiliarà al partit al qual fins ara representava com a independent.

"He arribat a la conclusió que el màxim nivell d'implicació amb la gent d'Esquerra vol dir compartir-hi la militància. La meva intenció, doncs, és entrar a militar a l'ERC de Macià, de Companys i de tots els militants que durant 80 anys ho han donat tot, o gairebé tot, pels alts ideals d'un país lliure i d'una societat justa", ha apuntat.

També s'ha ofert al partit a presentar-se a alcaldable pel seu poble, Sant Vicenç dels Horts, "en un projecte que agrupa tantes i tantes sensibilitats, amb l'objectiu de sumar i d'enfortir l'independentisme i l'esquerra nacional".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 marta, Girona, 27/12/2010 - 11:32

Amb gent com aquesta ERC seguirá endevant, ningú conseguirá ensorrar aquest partit históric. Ja ho varen intentar els colomsraholes de torn i ara els carreteroslaportas però no ho conseguiran, a la llarga es fará justicia i l'Historia deixará a tothon al seu lloc.

#11 Red Baron, Viladecavalls, 26/12/2010 - 22:43

Molt coherent, Junqueras, però esquerra està en caiguda lliure i tot si fés bé els deures (com no ha fet), pasaràn 30 anys y us adonareu que "algu", qualsevol altre, ja haurà aconseguit la independencia.

#10 Antoni Mas, BCN, 26/12/2010 - 20:36

Aquests d'ERC son collonuts. Sempre parlen del Macià i el Companys. Especialment l'ultim tenia les seves limitacions, pobre noi. I va el Franco i el fa un màrtir. Pero a erc també hi havia un tal Josep Dencàs i un tal Josep Tarradellas. El Junqueras, historiador, no ho sap?

#9 Pep, Alt Empordà, 26/12/2010 - 14:52

Jaume i e4feb, aquestes eleccions han demostrat que només 100.000 de tots els independentistes que hi ha a Catalunya han optat per una opció independentista sense ideologia politica darrera SC..ERC és d'esquerres, republicana i independentista i qui sigui totes tres coses te partit per sempre.

#8 Mercè, Lleida, 26/12/2010 - 12:48

Entre els filofranquistes espanyols del PP i CIudadanos i els regionalistes pragmàtics de CIU-PSC, cal que ERC sigui més forta si algun dia volem una Catalunya sobirana.